Напишете дума/думи за търсене

Идеи за малки бани (галерия)

Банята е особено място в дома, на което човек се чувства достатъчно сам със себе си, за да се отпусне - духом и телом. Затова е важно тя да е красива и приветлива, особено ако е по-малка и тясна. Няколко идеи, не са особено сложни за изпълнение, биха помогнали за по-добрия комфорт.

Харизма

Когато се каже за някой, че е харизматичен, значи чарът му е истински завладяващ. Такъв може да се постигне и в банята. Достатъчно е да се променят няколко детайла - смесител, рамката на огледалото или орнамент по стените.

Синьо

То винаги е подходящо за банята, защото се асоциира с водата. Тонът е въпрос на избор, както и шарката, да не говорим за мястото - дали ще е на стената или като акцент в пода - зависи от всеки персонално. А може да е даже вратата!

Бяло плюс голямо огледало

Всички знаем, че бялото визуално разширява. Свързва се и с минимализъм и лаконичност. Ако към това се добавят достатъчно светлина и огледало, е сигурно, че банята ще изглежда по-просторна. Поставянето, при възможност, на малко зеленина, би оживило помещението.

Ъгълът и шарката

Всеки ъгъл в малката баня е важен. Най-разумно е да се използва за съхранение, но с подход, който да добави нотка артистизъм. И не на последно място - ако бялото ви се струва прекалено скучно и стерилно, не се колебайте да комбинирате различни видове декоративни шарки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X