Напишете дума/думи за търсене

Анна и Джаред Катур с премиера

Дъщерята на Мира Радева - Анна Янова - Катур и съпругът и Джаред Катур

Дъщерята на Мира Радева - Анна Янова - Катур и съпругът й Джаред Катур правят премиерата на новото си видео този четвъртък. 

От 20:00 часа в YouTube канала на Two Cities One World ще се състои премиерата на сингъла “Suga Daddy” от новия им албум “Let the Whole World Disappear”.

Лицата на групата - Анна и Джаред Катур, са неразделни от мига, в който се срещат в Института на музикантите в Лос Анджелис, Калифорния. Анна се занимава с музика от малка. Учейки в Лос Анджелис, тя получава най-голямата награда на класа по пеене – Оutstanding artist – изключителен артист и музикант. Джаред e професионален китарист и автор от Сейнт Луис, Мисури. Двамата музиканти пренасят своята любов и магнетизъм в творчеството си и не спират да създават наслада за ушите на слушателите.

В момента групата се намира в САЩ, но малко преди да заминат направиха премиерата на дебютния си албум - “Let the Whole World Disapper” в препълнения Sofia Live Club. Албумът, състоящ се от 12 авторски композиции е записан в България с редица известни рoдни музиканти и продуциран в САЩ.

Част от него е и сингълът “Suga Daddy”, на който музикантите заснеха и първото си професионално видео преди да заминат. Песента притежава неповторимо фънк и поп звучене, което се запомня веднага от слушателите. Видеото пресъздава истинските отношения между двамата влюбени. Тяхната “сладка” любов и умението да обичаш човека до себе си, въпреки дребните му недостатъци.

Текстът и композицията на песента са изцяло на Two Cities One World.

Режисьор и оператор на видеото е Евгени Тодоров.

Премиерата на “Suga Daddy” ще се състои на 17 Ноември от 20:00 в официалния YouTube канал на групата: https://www.youtube.com/c/TwoCitiesOneWorldOfficial

Можете да слушате песента в iTunes и Spotify, както и да си поръчате новия им албум “Let the Whole World Disappear”, който до месец ще бъде на пазара.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X