Напишете дума/думи за търсене

Изнасилено момиче над 43 000 пъти обикаля света, за да помага на други сексробини

Карла Джасинто. Снимка: "Mirror"

Мексиканката Карла Джасинто била изнасилена над 43 000 пъти, докато навършила 16 години. На 12-годишна възраст тя станала жертва на трафикант, който я заставил да се продава, разказва британският таблоид "Mirror". 

Всичко започнало през 2004 година - трафикантът успял да подмами малкото момиче с подаръци и пари, а щом най-после го хванал, моментално го превърнал в проститутка. Завел го в  Гуадалахара - един от най-големите мексикански градове. Там детето било изнасилвано по поне 30 пъти на ден в продължение на 4 години.

Карла била спасена през 2008 година по време на полицейска операция срещу трафика на хора. 

Днес тя е на 24 години. След дълго време, прекарано във възстановяване от дълбоките емоционални рани и мъчителните спомени за сексуално насилие, Карла решила да посвети живота си на жертвите, преживели същото. 

Сега тя пътува по света, за да оказва помощ  и на други секс робини. Срещнала се дори с Папата, за да обсъдят въпроса и да потърси подкрепата му. 

Карла иска да повиши информираността на обществото за трафика на хора, за последствията от него и за хилядите животи, които е разбил. 

"Принудиха ме да стана проститутка на 12 години. Сред сексуалните ми насилници имаше всякакви мъже -  полицаи, адвокати, дори свещеници. Всички те се смееха, докато аз плачех. Налагаше се да затварям очи, за да не виждам какво правят с мен", споделя активистката Карла. 

Според Международната организация по миграция, всяка година над 20 000 жени стават жертви на трафиканти и изживяват ужаса на Карла. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X