Напишете дума/думи за търсене

Стол расте заедно с детето

Детски стол, който може да се използва веднага след раждането на бебето почти до навършването на 10 години на хлапето, спечели приза Best of Best от Red Dot.
Разработката е на норвежкото студио Stokke и на Permafrost Desing и се нарича Steps. Според журито става дума за модерен и рационален дизайн.

След раждането столът може да се използва за повиване на бебето, като родителят има различни варианти за височината. Следващият етап е превръщането му в столче за хранене. Височината на краката също се регулира, което дава възможност да влиза в действие и при ниски маси, включително за игра. По-големите хлапета могат да го ползват, докато рисуват или учат уроци. Трансформациите стават с добавянето или махането на допълнителни аксесоари, като може да се променя и дълбочината на Steps. Предлага се в светъл и тъмен вариант. Гарантирано е високото скандинавско качество, което предполага експлоатация дълги години.

Наградите Red Dot за продуктов дизайн се раздават от 1993 г. насам от Центъра по промишлен дизайн в Есен, Северен Рейн Вестфалия в Германия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X