Напишете дума/думи за търсене

Идва годината на Огнения петел

Според Китайския хороскоп 2017 г. ще е година на Петела. Това вещае триумф и успех, но постигнати единствено с много труд.

Петелът е символ на пробуждането, на започването на новия ден, затова се смята, че 2017-а ще е време за нови начинания, за промени, за постигане на отдавна отложени цели. Но именно фактът, че става дума за най-ранобудното животно, е показателен колко много усилия и труд ще са необходими да се постигнат всички успехи. В година на Петела нищо не се дава даром.

Сътресения, но и повишения

Освен това Огненият петел е символ на силни страсти, конфликти и дори на големи скандали, така че според източните специалисти ни очакват 12 месеца на обрати, неочаквани развръзки и дори множество сътресения. Петелът е знак на реда, затова по един или друг начин през тази година на всеки човек ще му се наложи да сложи ред в своя живот, да се раздели със старите товари и да направи точни планове за бъдещето. Понякога това ще е свързано с раздели, имиграция или смяна на работата.

Но ако човек се зареди с търпение и е готов да работи двойно повече, успехът неизменно ще дойде при него. Именно годината на Петел е време за повишения, бонуси и издигане в кариерата.

Харизматични егоисти

Родените под знака на Петела – 1921, 1933 , 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 г., трябва да бъдат най-внимателни през идващата година. Смята се, че именно те са подложени на най-много сътресения в година на Петела.
Тези хора по принцип са много интелигентни, надарени с харизма, дар слово и умение да привличат вниманието на другите. Добри организатори са и мразят губенето на време. Много амбициозни са, но понякога малко се надценяват. Искрени са, което е както хубаво, така и негативно качество, защото понякога отиват в другата крайност - стават нетактични и без да искат обиждат хората. Но пък са обичани, защото са добри приятели и на тях може да се разчита. Слабо място им са егоизмът и вечната необходимост да бъдат център на внимание.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X