Напишете дума/думи за търсене

Цвети не е само на ваканция в Дубай

В целия си блясък и добро настроение грейна гимнастичката Цветелина Стоянова, която от седмица е в Дубай. Видимо отърсила се от притеснения и грижи, Цветето на родната художествена гимнастика си пусна зашеметяваща снимка във вечерна елегантна рокля и демонстрирайки перфектни форми.

Стоянова си направи чисто нов Инстаграм профил, където буквално през ден пуска свои фотоси. Именно в социалната мрежа тя се похвали, че е в Дубай на почивка заедно със своята колежка - бившата състезателка като индивидуалист в грациозния спорт - Мария Матева. Цвети публикува няколко поредни снимки - още в самолета, на припек от плажа, а именно на последната е облечена в бежова ефирна рокля. В супернастроение, с грим и стилна прическа, гимнастичката поздрави с усмивка всички свои последователи и почитатели, уверявайки ги, че се чувства отлично.
Спортистката, която скочи от шестия етаж, вече не страда от комплекси, че има белези по цялото тяло. Нещо повече, тя изобщо не ги крие. Най-видими следи има на гушата, където й бяха поставени тръбички за хранене и дишане, докато бе на легло в отделението по неврохирургия на "Пирогов". Цвети лежа там над 3 месеца под строго лекарско наблюдение.

"България Днес" научи, че повод за посещението на Матева и Стоянова в екзотичната дестинация всъщност не е екскурзия, както мнозина смятаха в началото. Оказа се, че двете ни грации са поканени като специални гости на първия турнир в историята на художествената гимнастика, който се провежда от седмица в Обединените арабски емирства.


Димана Дойчинова, България днес

Цвети се върна към светския живот - изглежда зашеметяващо
Цвети се върна към светския живот - изглежда зашеметяващо
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X