Напишете дума/думи за търсене

Стоичков облече червена рокля (видео)

Наистина ли Христо Стоичков е облякъл червена рокля, за да изпълни обещание след загубен бас, или е използвал дубльор?

Този въпрос беше най-дискутираният от зрителите на американския канал за испаноговорещи в САЩ "Унивисион Депортес", където Камата работи вече няколко години.

В предаване преди няколко дни бе обявено за загубения облог, чийто предмет на спор беше дали препоръченият от българина на мексиканския клуб "Крус Асул" футболист Виктор Васкес ще направи поне десет точки по системата гол+пас.

Васкес се провали, а в студиото на "Унивисион Депортес" се появи маскиран мъж, облечен като кинсеаниера - така наричат в Латинска Америка момичетата, които минават през празничния ритуал по излизането от детството и прехода към женствеността.

Мнозина не повярваха, че наистина Христо Стоичков е облякъл дантелената червена рокля, а съмненията се подхранваха от мълчанието и скритото лице.

В следващо предаване водеща запита директно дали Камата наистина е изпълнил обещанието си. Той отговори с въпроса "Съмняваш ли се в мен?, а тя дадсе на зрителите жокер.

Този жокер е дясната ръка на Стоичков. На нея има няколко гривни, с които той никога, ама абсолютно никога не се разделя. Водещата помоли режисьорите и те пуснаха кадър от първото предаване, на което се виждат същите гривни на ръката на въпросната "кинсеаниера" с червената рокля.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X