Напишете дума/думи за търсене

Фризьор, гримьор, маникюрист за вкъщи и офиса

С homeCut.bg сте на един клик разстояние от красотата.

България като държава може да има много проблеми, но в последните години навлизат все по- креативни идеи за бизнес, реализирани от новото поколение интелигентни българи и вдъхновени от Европа.

Помислете само колко срещи имате през деня. С наближаването на празниците трафикът по улиците става непоносим. А защо вместо да бързате, да не направите една от срещите си в уютната обстановка на вашия дом?

Да си поръчате професионални услуги като фризьорство, маникюр и педикюр у дома или офиса си е възможно само след едно телефонно обаждане или на един клик в интернет. Най-новият бранд в България homeCut ще изпълни всяко ваше желание, независимо дали то е свързано с косата, маникюра, педикюра или вечерния ви грим.

Безспорно най-използваната услуга от всичките, свързани с красотата, е подстригването. То е необходимост за всеки - мъже, жени, деца. Всички знаем, че без редовно подстригване косата не изглежда добре. Процедура, която отнема около 30 минути, но много често с пътуването до вашия фризьор необходимото време става 3 пъти повече.

Сигурно ви се е случвало, след като излезете от банята и започнете да си сушите косата, тя да не застава по желания начин. Тогава си казвате: защо сега моят фризьор не е тук?

Живеем в динамичен свят, в който много често не ни достига свободното време и не можем да обърнем внимание на себе си. И когато работното време на любимия ни магазин или фризьор е удължено до късните часове на вечерта, сме щастливи.

След всички тези факти помислете колко удобно би било да си повикате фризьор у дома или във вашия офис!

Ако се припознавате в някоя от ситуациите или просто искате да се потопите в една бутикова услуга, вече знаете: www.homecut.bg.

X