Напишете дума/думи за търсене

Бебетата на 2016 година и кои очакваме догодина

Истински бейби бум се отбеляза през 2016 г. Много български знаменитости станаха родители, баби и дядовци, а други вече са в трепетно очакване на новите попълнения в семействата си.

Ето кои български звезди увеличиха фамилиите си през тази година и кои вече разучават бебешки песнички и стихотворения.

Ромина Тасевска роди трето на съпруга си Дарко

Носителката на титлата “Мис България” за 2010 г. Ромина Андонова роди третото дете на съпруга си Дарко Тасевски в началото на февруари. Бебето се казва Антонио и има батко и кака - Дария и Давид.

Внучето на Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов се похвали, че внукът му се впечатлява от щангите.
Премиерът Бойко Борисов се похвали, че внукът му се впечатлява от щангите.

На 31 януари премиерът стана дядо за първи път на малкия Бойко. Миналата Коледа Борисов се похвали, че дъщеря му е бременна. Тогава под своя снимка с Венета той написа: “Най-хубавият подарък за Коледа - съвсем скоро ще бъда дядо. Благодаря ти, Венета”.

Дъщерята на Мика Стоичкова

Миа Стоичков вече има и фланелка с името си.
Миа Стоичков вече има и фланелка с името си.
Първородната внучка на Христо Стоичков - Миа, проплака за първи път в 11,38 ч на 28 септември в Маями. Бебето носи имената на баба си Мариана и дядо си Христо, на баща си Айкут и фамилията на футболната легенда. Момиченцето се казва Миа Кристина Айкут Стоичков. Голямата дъщеря на Стоичков Мика прекара последните месеци от бременността си в Маями заедно със съпруга си Айкут.

Внучето на Илиана Раева

Илиана Раева с внучката си Илиана
Илиана Раева с внучката си Илиана
Илиана Раева и Наско Сираков също станаха баба и дядо тази година. Първородната им внучка Илиана Куини се появи на бял свят на 27 октомври в 11,03 ч, когато дъщеря им Виолета роди за първи път. Баща на бебето е футболистът на Монтана и юноша на “сините” Георги Коруджиев.

Синът на Златка  Димитрова

Златка Димитрова позира с новородения си син Миро.
Златка Димитрова позира с новородения си син Миро.
След първата си неуспешна бременност Мис Плеймейт 2009 прегърна сина си Миро за първи път на 16 октомври в 8,45 ч. Тя реши да кръсти бебето си на половинката си Мирослав, с когото са от години заедно.

Димитрова загуби първото си бебе в осмия месец от бременността преди две години.

Емилия и Коко Динев с дъщеря

Емилия на изписването в болницата с мъжа си Коко Динев и сина им
Емилия на изписването в болницата с мъжа си Коко Динев и сина им
Певицата роди второ дете от връзката си с бизнесмена Коко Динев на 3 октомври. Мира е първата дъщеря на Емилия, която е майка и на син - Иван. Коко има момиче и от брака си с певицата Анелия.

Благой Иванов-Багата с първа рожба

Благой Иванов и приятелката му Любина станаха родители на първия си син Александър в края на октомври. Бебето се роди в Лас Вегас, където родителите живеят отдавна.

Пето дете за Ирена Милянкова

Ирена Милянкова с многобройната си фамилия
Ирена Милянкова с многобройната си фамилия
Моделът стана майка за пети път в края на април, когато даде живот на дъщеричката си Виктория. Това е първото им общо дете с новия ѝ мъж Никола Чолаков. Сега Милянкова и Чолаков имат общо 7 деца - 4 нейни от връзката ѝ с Росен Чолов-Чолата, 2 негови от предишен брак и едно общо. На журналистически въпрос преди раждането дали не звучи стряскащо, че имат 6 деца и чакат седмо, Никола отговаря с усмивка: “По-стряскащо би звучало, ако имаме едно и чакаме още шест.”

Деян Славчев-Део със син

Део също показа снимка със сина си и написа под фотографията: Имаме си панда:)
Део също показа снимка със сина си и написа под фотографията: Имаме си панда:)
Деян Славчев и приятелката му Мариана станаха родители за първи път на малкия Борислав през май. Преди това Део имаше дългогодишна връзка с Лора Караджова.

Миленита с втора дъщеричка

Изпълнителката дари със син приятеля си Мариян - Мъро, който беше популярен с участието си във втория сезон на “Биг Брадър”. В края на април Миленита роди момиченце, което носи името Айя. Това е третото дете на Миленита, която има още две деца - Ясен и Калина. Мариян има дъщеря от друга жена - Евана.

Вики от “Мастило” роди Маргарита

Вики Терзийска и Петър Величков в семейна снимка с малката Маргарита
Вики Терзийска и Петър Величков в семейна снимка с малката Маргарита
Виктория Терзийска - вокалистката на група “Мастило”, стана майка за първи път през април. Дъщеричката ѝ Маргарита е плод на любовта на певицата с дългогодишния ѝ партньор Петър Величков, който е директор на OMV-България. Още докато чакаше детето да се появи на бял свят, Вики беше решила то да носи името на майка ѝ.

Радина Кърджилова и Деян Донков със син

Христо пое първата си глътка въздух в края на юни. Радина и Деян Донков са заедно от години. Това е първото бебе за Радина и втори син за Донков, който има вече едно момче от колежката си Анастасия Ингилизова. То носи името на баща си.

Есмер Омерова и Благой Георгиев имат син

Есмер Омерова публикува в социалните мрежи снимки с бебето си, облечено като бяло тигърче
Есмер Омерова публикува в социалните мрежи снимки с бебето си, облечено като бяло тигърче
Третото дете на Джисъса се появи на бял свят през юли в Москва. Елай е първо дете за съпругата му Есмер и трето за него. Георгиев има две деца - Йоана и Давид, от бившата си приятелка Христина.

Елена Йончева стана майка на Тео

Дебютът на Елена Йончева и сина й бе на юбилея на Сергей Станишев
Дебютът на Елена Йончева и сина й бе на юбилея на Сергей Станишев
Тази пролет и Елена Йончева даде живот на момче. Тя и половинката ѝ Пламен Тодоров се сдобиха със син на 21 март (два дни след Тодоровден) и го кръстиха Тео.

Невена Цонева роди син на Венелин Венков

Победителката от първия сезон на Music Idol дари дългогодишния си партньор барабаниста Венелин Венков със син на 27 септември. Двойката кръсти рожбата си Александър. Венков има дъщеря от предишна връзка, с която Невена поддържа топли приятелски отношения.

Петко и Яна Димитрови с втори син

На 2 октомври танцьорката Яна Димитрова роди втори син на бизнесмена Петко Димитров. Детето носи името Ян и е втората рожба на двойката след 2-годишния Доменик, който се роди през 2014 г. Петко Димитров има и още един син от първия си брак с Мария Игнатова.

Христо Иванов с второ момче

Бившият правосъден министър стана татко на момченце. На 8 декември се роди синът му Климент. Иванов и съпругата му имат и момченце на 2 годинки - Стефан.

Станислава Цалова с момиче

Само 10 дни преди Коледа, на 14 декември, Станислава Цалова получи коледния си подарък под формата на втора рожба. Бебето е кръстено на майката на водещата - Антонина. Първородният син на Цалова е кръстен на нейния свекър - Светослав.

Йоанна Темелкова роди правнук на Никола Гюзелев

В същия ден - на 14 декември, проплака и първият правнук на големия оперен певец. Актрисата Йоанна Темелкова роди син на внука на Гюзелев Мартин. Двойката е заедно от 4 г., а за име на първото си дете се спря на Филип.

Тома с дъщеря Алиса

На 14 декември родител стана и певецът Тома. Той оповести хубавата новина в профила си във фейсбук с думите: “Моето най-голямо щастие е в размери: 48 см X 2,600 кг! Алиса, добре дошла, татко!"

Тома стана популярен с победата си във втория сезон на “Мюзик Айдъл”. Рокаджията имаше дългогодишна връзка с актрисата Албена Михова, а през септември 2016 г. се ожени за новата си любов - Виктория.

Силвия Петкова има момче

Актрисата даде живот на момченце навръх Игнажден. Баща на рожбата ѝ е един от режисьорите на “Под прикритие” - Зоран Петровски. Петкова използва профила си във фейсбук, за да обяви новината:

“На най-хубавия празник - Игнажден, в живота ми дойде първата ми рожба. Бог да бди по пътя ни.”

Бебета за 2017 г.

Още в началото на новата година се очаква бейби бум в попфолка. Три певици - Джена, Галена и Джина Стоева, ще родят до пролетта.

Джена чака бебе от Атанас Стоев-младши

Джена се омъжи за Атанас Стоев-младши през юли и се предполага, че е забременяла на медения си месец в Гърция. Очаква се Джена и Наско да имат наследник през пролетта, а бебето да носи името на баща си и дядо си.

Галена с втори син

Също като колежката си Галена обяви през лятото, че ще става майка. За певицата и мъжа ѝ Галин това ще е второ дете, след като имат вече един син - Стефан. Те очакват отново син само след два месеца.

Джина Стоева ще има първа рожба

Очаква се тя да прегърне първата си рожба през март. Певицата споделя, че пазила в тайна от бащата две седмици, че е бременна.

Галена обича да позира с изпъчено бременно коремче. Наскоро неин фен  бе нарисувал портрет, а тя попита във фейсбук: “Къде ми е коремчето?”
Галена обича да позира с изпъчено бременно коремче. Наскоро неин фен бе нарисувал портрет, а тя попита във фейсбук: “Къде ми е коремчето?”
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X