Напишете дума/думи за търсене

Efirbet - новият сайт за букмейкърски ревюта и футболни прогнози

Днес ще ви представим един доста полезен сайт за залагащите онлайн, а именно Efirbet.com.

Към коя аудитория е ориентиран този сайт?

Тук може да видите актуална информация за света на спорта и ще имате възможността да се запознаете с едни от най-популярните онлайн букмейкъри, който предлага сайта. Ако изберете Efirbet.com ще имате възможността да се научите на няколко трика в спортните залози. Efirbet ви предоставя и възможността да следите спортните срещи на живо и за ваше удобство ги подрежда в таблица за да може да следите всичко едновременно.

Какви са предложенията на Еfirbet.com?

1. Първото, което ще видете в сайта това ще е „Начало”. Тук ще видите малка информация за самия сайт, основните букмейкъри, които предлага и допълнителна информация за това какво предлага Efirbet.

2. Следва „Букмейкъри”, тук ще кажем само че в този раздел са: Efbet, Bet365, Betfair, Bwin, Winbet.

3. На трето място е един така важен раздел за онлайн играчите, а това е „Прогнози”. В този раздел ще може да следите първенствата от Англия, Испания, Германия, Италия, Франция, Лига Европа, Шампионска лига, Копа Америка и Европейски първенства. При избора на всяко едно от тези първенства ще може да прочетете подробно информация за тях.

4. Четвърто място се заема от раздела „Бонуси”. Започвате с информация какво представлява бонуса и какви бонуси може да получите. След това имате възможността да разгледате най-атрактивните предложения от онлайн букмейкърите и как може да се възползвате от промоциите и бонусите, който предлагат те.

5. „Мобилни” е на пето място в разделите. С влизането в раздела виждате какво представляват мобилните залози, залагане от мобилните версии и апликации, разликата между мобилна вериси и апликация и още много информация по тази тема. Също така може да прочетете за мобилните версии и апликации на Efbet, Betfair и Bet365.

6. Още една много важна опция при залаганията тук се намира на шесто място и това е „Кеш-аут”. В този раздел може да видите цялата информация за тази опция и предимствата от нея. Също така и информация за спирането на залого при Bet365 и Betfair.

7. На седмо място е „Наръчник”. В този раздел са включени Ръковоство, Стратегии и Резултати на живо. Сега ще обърнем внимание само на резултатите на живо, а останалото малко по-късно в ревюто. Резултати на живо е таблиза с всички срещи, който се играят или ще се играят. Има кратко въведение в самата таблица и възможността почти всички срещи да бъдат играни в предлаганите от тях букмейкъри.

8. Предпоследния раздел е „Новини”. Efirbet предлага гомял набор от новини свързани със залаганията и срещите, които вие може да разгледате и прочетете.

9. Последният раздел е „За нас”. В него ще прочетете за възможностите, по които може да се свържете със създателя на сайта.

Кои букмейкъри са разгледани в Еfirbet?

1. Първи е представен Efbet. От екипа на сайта са подложили букмейкъра на детайлно ревю и дават отлична оценка. Представени са активните бонуси на букмейкъра, както и условията им за превъртане.

2. Под номер две е представен https://efirbet.com/bet365/. Той е сочен за един от лидерите според Efirbet, предлагащ много различни спортове и видове залози. Оценката на Bet365 е много добра според екипа на Efirbet.

3. Betfair е представен под номер три. Споменава се, че това е най-голямата спортна борса в света. В ревюто на Efirbet са споменати и многото новаторски опции на Betfair. Оценката на букмейкъра е много добра.

4. На последно място е представен Bwin. Споменава се, че това е последният букмейкър с лиценз за България. В ревюто са споменати и активните бонуси на букмейкъра. Оценката на Efirbet за Bwin е много добра.

Няколко думи за прогнозите от сайта

Малко по нагоре споменахме прогнозите и първенствата, които се включват в https://efirbet.com/. Този раздел може да прочетете обоснованите прогнози дадени от екипа на сайта. Освен прогнозите за отделните мачове може да прочетете и за самите лиги и какво е мнението на Efirbet за тях.

Насоки за начинаещите - полезни стратегии и ръководство

Сега ще обърнем внимание на ръководство и стратегии. Както споменахме по-горе те са част от раздела „Наръчник”, а първият подраздел ще е Ръководство. Тук ще имате възможността да се запознаете с няколко точки, които могат да ви бъдат полезни в различни сфери на онлайн залагането. Ще обърнем внимание на няколко избрани от нас точки.

1. Избор на правилен букмейкър – важни съвете и инструкции. Efirbet ви предлага таблиза с ТОП букмейкърите в България включваща и оценка за сайта. Имате и възможността да прочетете 8 важни съвета, по които да си изберете вашия букмейкър.

2. Какво представляват арбитражните залози. Ако този вид залози ви интересуват тук ще можете да прочетете всичко за тях и ще ви бъдат предоставени примери на самия залог.

3. Как да залагаме на тенис. Започваме с кратък севет за залозите на тенис, а след това въведение в самия спорт. Пасле се обръща внимание на самите залози и вариантите по които може да залагате.

4. За залозите на футболни срещи. Тук ви се дава информация какво представляват футболните залози, възможностите за залог, залози на живо и препоръки с какво да внимавате преди да заложите .

Сега е време да обърнем внимание на Стратегиите предоставени от Efirbet. Отново ви се предлага списък със стратегии, който са включили, а ние че ви разкажем накратко за няколко.

1. Стратегия, показваща как да залагаме на живо. В една таблиза е включено всичко, което се предлага в този раздел. в нея може да прочетете, кой залог е по-подходящ преди мача или по врема на мача, както и още полезна информация.

2. Стратегия за краен изход от срещата. Тук ви се дават няколко съвета, какво да вземете под внимание, когато избирате краен изход от мача и примери за това.

Как да се свържем с Efirbet.com

Можете да се свържете с екипа, като отворите сайта и влезете в раздел "За нас". Там ще откриете линковете за контакт във фейсбук, туитър и гугъл+. Може и директно да им пишете на имейл: [email protected].

X