Напишете дума/думи за търсене

Дърво в малкото жилище (галерия)

Дизайнерите от молдовското Curly Studio са разработили интериора за млада семейна двойка в Москва. Резултатът е светло и уютно жилище от 40 кв. м с много стил, който носи усещане за лекота.

Зоните в квартирата са ясно изразени, като спалнята е повдигната на дървен подиум, в който има чекмеджета. Леглото лесно може да се изолира чрез плъзгащата се стъклена преграда, чието присъствие помага за ефирността в жилището. До спалнята е обособена работната зона, чиято изолация при нужда се обезпечава отново с преградата.

В дневната зона има ниска масичка, а на тази в трапезарията може да се съберат четирима. Масата може да се прилепи до една от стените, което дава по-лесен достъп до кухнята.

Подът, окаченият таван и част от стените са бели, а мебелите са от светло дърво. Стената зад кухнята и тази до мястото за работа имитират кирпич, придавайки на жилището още характер.

В антрето голямо огледало разширява визуално пространството, а тъмните подови плочки от там продължават към банята. Тя също е изключително стилна с комбинацията от светло дърво, бели плочки и акценти в синьо.

Снимки Curly Studio

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X