Напишете дума/думи за търсене

Меки тонове в малкото жилище (галери)

За да направят пространството в това жилище от 44 кв. м по-функционално, дизайнерите от Amira studio са променили малко планировката. Те са премахнали преградни стени, а с тях и стария коридор в малкия апартамент в Красноярск. За сметка на това са обособили куб, в който е банята.

Снимки design-homes.ru
Снимки design-homes.ru

Белият цвят е станал основен за интериора с идеята да разшири визуално пространството, но и да служи като фон за останалите комбинации. Цветът на натурално дърво в пода и едната стена на куба придават мекота и уют и дори внасят еко нотка. Принтът на най-дългата стена, лилавият диван и малките жълти акценти добавят характер на дома. А огледалните врати на гардероба правят забавна играта на отражения и цветове.

Кухнята е компактна и много светла. Плотът е бял, а челата на шкафовете светло сини, което прави зоната свежа и приятна. Толкова светло е и ъгълчето, в което е бялата маса за хранене. В спалнята меката и спокойна цветова гама е продължена, но с бледозелено и светло лилаво. В банята дизайнерите са намерили място и за малка вана, а комбинацията от бяло и кафяво прави зоната много стилна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X