Напишете дума/думи за търсене

"Скъпи наследници" е най-новата теленовела на Би Ти Ви

Шефовете кулинари Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев в шоуто "Мастършеф"

Три чисто нови предавания, невиждани от българските зрители, се подготвят от Би Ти Ви за новата 2017 г.

Вече няколко месеца в киноцентъра в “Бояна” се снима най-новата теленовела - “Скъпи наследници”. Тя показва неволите и приключенията на група граждани, принудени от едно завещание да се върнат да живеят на село. Премеждията им пораждат забавни, а понякога и тъжни ситуации. В новия сериал на Би Ти Ви, който се снима като кино, играят много от българските популярни актьори. Сред тях са Виктория Колева, Койна Русева, Валентин Танев, Дарин Ангелов, певецът Орлин Павлов, сноубордистката Александра Жекова. Режисьор на някои от епизодите е Ники Илиев.

Премиерата му на малкия екран обаче все още не е уточнена.

Все още не е програмиран и друг нов формат, който е

напълно заснет -

“В петък вечер и звездите помагат”

Негова водеща е актрисата Екатерина Евро.

С най-неясна съдба засега е риалити шоуто The Story Of My Life (“Историята на моя живот”.) Източници от телевизията обясниха, че форматът е купен, но по него все още не се работи. Иначе сюжетът му е много интересен. Участват по двама известни души, които са семейство или имат връзка помежду си. С помощта на гримьори те биват преобразени така, че да се види как ще изглеждат след 20-30 години. Същевременно им се задават и провокативни въпроси, тип токшоу.

Преди да видим новото риалити на малкия екран, Би Ти Ви ще пусне други свои утвърдени предавания.

Пролетният сезон

на телевизията тръгва в края на февруари и началото на март. Едно от предаванията тогава е четвъртото издание на “Гласът на България”. В него треньори ще са Поли Генова, Иван Лечев, Влади Ампов-Графа и Камелия, а водещи - рапърите Павел и Венци Венц. Наградата за победителя е 50 000 лева и договор с продуцентска компания.

Напролет ще стартира и “Мастършеф” - най-популярното кулинарно тв шоу в ефира. Голяма част от високия си рейтинг шоуто дължи на журито, в което влизат строгите, но талантливи готвачи Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев. Снимките на предаването вече започнаха и сега са на етап, в който зрители ще оценяват в една от задачите представянето на участниците.

“Бригада “Нов дом” с Мария Силвестър също се връща в програмата с нов сезон. Шоуто е със социален оттенък, тъй като ремонтира жилищата на хора, които трудно могат да си позволят освежаване на дома си.

Освежаване на семейните отношения предвижда едно друго шоу -“Смени жената”

То вероятно е позабравено от зрителите, тъй като се излъчваше под друго име преди 8 години по несъществуващата вече тв ПРО.БГ (бивша ТВ2). Тогава се казваше “Размяна на съпруги”, продуцент му беше Стойчо Керев. Новото шоу ще се прави от Иван Христов и Андрей Арнаудов и компанията им “Междинна станция”. По думите им този път зрителите ще гледат оригиналния вариант на шоуто - такова, каквото се излъчва по цял свят. Иначе идеята е същата - две семейства разменят за по седмица съпругите си, което променя коренно начина на живот в дома. Записванията за участие вече са започнали.

Предпоследният, 11-и сезон на “Столичани в повече” - най-смешния и най-дълъг български сериал, вече е заснет и ще излезе на малкия екран напролет. Още не е уточнено кога ще бъде излъчен последният, 12-и сезон, който също е заснет. Работата по него приключи в средата на декември. Тогава на едно място се събраха актьорите, които играят в сериала през цялото време, както и много техни колеги, които участваха в един или два сезона. Последните кадри със Стоянка Мутафова бяха заснети в дома ѝ. Това стана, след като тя беше изписана от болницата след претърпения инфаркт.


Цветелина Шенева, Паола Хюсеин

Катето Евро с приятелите, с които снима “В петък вечер и звездите помагат”.
Катето Евро с приятелите, с които снима “В петък вечер и звездите помагат”.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X