Напишете дума/думи за търсене

Дъщерята на Майкъл Джексън: Баща ми беше убит!

Дъщерята на Майкъл Джексън от втората му съпруга Деби Роу – Парис, е сигурна, че баща й е станал жертва на убийство.
"Той намекваше, че има хора, които не му мислят доброто. В крайна сметка казваше: "Те ще ме убият един ден". Звучи като налудничава конспиративна теория, но семейството и истинските му фенове знаем, че е истина", категорична е 18-годишната Парис в първото си голямо интервю пред сп. "Ролинг стоун".

Тя беше на 11 години, когато баща й почина през 2009 г. През 2011-а д-р Конрад Мъри бе признат за виновен, че е причинил смъртта на певеца, давайки му свръхдоза от обезболяващия анестетик пропофол.

Парис допълва, че ще продължи да търси справедливост за смъртта на Джако.

"Абсолютно неверни бяха твърденията, че е малтретирал децата си. За мен той е целият ми свят. Да го видя как страда заради хвърлени към него погрешни обвинения, ме накара да мразя хората", обяснява още Парис, цитирана от "Монитор".

В интервюто тя описва Майкъл Джексън като "страхотен готвач", който "псуваше като моряк".

Противно на спекулациите, дъщерята на певеца е категорична, че именно музикалната легенда е неин биологичен баща, и че всъщност има самосъзнанието на тъмнокожа.

"Не знаех, че имам майка от плът и кръв, докато не навърших 10 години", казва още Парис.

Дъщерята на Майкъл Джексън обясни, че е правила няколко опита за самоубийство след смъртта на баща си. Тя се борила с депресия и наркотична зависимост. Влязла в психиатрична клиника след последния си опит за самоубийство, когато е била на 15 г. Година по-рано е била сексуално насилена от "напълно непознат".

Парис Джексън СНИМКИ: РОЙТЕРС
Парис Джексън СНИМКИ: РОЙТЕРС

През 2013 г. брат й Принс свидетелства по делото, което семейството води за обезщетение от 40 млрд. долара срещу промоутърите AEG Live. Тогава той сподели, че баща му често е бил разстроен след разговорите с генералния директор на АЕG Live Ранди Филипс. Компанията организираше поредицата концерти в Лондон, с които през 2009 г. Майкъл Джексън планираше да се завърне на музикалната сцена.

"След телефонните разговори баща ми често беше разстроен, понякога дори плачеше. "Те ще ме убият, ще ме убият", казваше той. Баща ми беше твърде мил, за да се бори с когото и да било", обясни Принс Джексън пред съдебните заседатели в Лос Анджелис.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X