Напишете дума/думи за търсене

Любов от пръв поглед изпрати Лора Виденлиева под венчило

Най-богатата българка се врече пред Бог на художника Георги Юруков в столичната църква “Св. Георги” в елегантен тоалет в черно и бордо

Българин, а не чужденец успя да впечатли с характер, дух и интелект Лора Виденлиева по невероятен начин, за да изненада тя приятели и бизнес партньори от цял свят с покана за сватба.

Изненада дори жълтите таблоиди, които от седмици гадаеха в коя държава е роден младоженецът и коя екзотична точка на света ще избере за своята сватба най-богатата българка.

Лора и художникът керамик Георги Юруков се врекоха обаче пред Бог на пъпа на София в една от най-красивите български църкви - “Св. Георги”, пред близо 200 приятели от няколко държави.

Булката бе със суперелегантен тоалет в черно и рокля на актуалните

карета и цветя в бордо,

с малка кокетна шапка. Дискретен букет в червено допълваше перфектния ансамбъл.

За първи път вероятно в храма “Св. Георги” звуча съвременна италианска музика. Една от любимите песни на булката посрещна двойката на влизане в църквата. Четирима попове водиха церемонията. Един от най-активните фотографи бе синът на булката Руши Виденлиев. Звездата бе на сватбата с цялото си семейство - малкото момиченце, което се роди преди месеци, и красивата си съпруга Таня.

В храма свидетели на тайнството бяха приятели на двойката, сред които актьорите Катето Евро, Тончо Токмакчиев, Валя, съпругата на Орлин Горанов, на чийто рожден ден Лора съобщава първо новината за сватбата.

Двамата се влюбват от пръв поглед в края на миналата есен. Тогава Виденлиева, която дели живота си между Южна Африка и Италия, пътува много по бизнес дела в цял свят, тъй като развива изключително успешен телекомуникационен бизнес. Продава къщата си в София и, изглежда, сякаш иска да сложи черта на живота си в България.

Точно 15 г. следсмъртта на съпруга ѝ - първия собственик на “Мобилтел”

Владимир Грашнов,

Цялата история и много снимки вижте само в "24 часа" - https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6023101

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X