Напишете дума/думи за търсене

Нестандартни интериорни решения в 22 кв.м (галерия)

Тайванското студио A Little Design е трансформирало малко пространство от 22 кв. м в Тайпе в приятно място за пребиваване. Желанието на собственичката, която непрекъснато пътува, било да се получи квартира, в която като се прибира, да има на разположение горещ душ и зона за добър сън.

Затова дизайнерите разширили пространството, в което преди това е имало само душ и го превърнало в баня с вана. Приятното място за сън е под тавана, чиято височина е 3,3 м. До там се стига по стълба. Горе има малко бюро, а място за работа е отделено и долу. То е на маса, която лесно се трансформира, така че да служи и за хранене.

Усвояването на пространството под големия прозорец е довело до създаването на приятна дневна зона за почивка. Стелажи и много рафтове, до някои от които се стига по плъзгаща се на релса стълба, осигуряват достатъчно място за съхранение. Допълва го големият гардероб. Кухнята е с красив гръб като от тухли, обогатяващ текстурата в изчистения стил, в който преобладават белият цвят и дървото.

Снимки A Little Design

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X