Напишете дума/думи за търсене

Мамо, колко прави 2+2 - (обучителни приложения за деца)

Който не е родител, само той не знае кобко е трудно да откъснеш хлапето си от таблета, от компютъра, от смартфона. Все им трябва още малко я да довършат игра, я да видят този или онзи сайт. Защо пък да не превърнете дефекта в ефект и да използвате и безкрайната заетост на детето си с новите технологии за образователни цели.


ABCmouse.com Visit the Zoo Interactive Environment Series
Това приложение е перфектно за бъдеще ветеринари и биолози. То дава възможност на детето ви да изследва хабитатите на различни видове животни. Това ги запознава с нови факти, свързани с природата. Подходящи за деца между 2-6 години. Предлага се безплатно за iPad, iPhone и iPod touch.

Math Easy HD
Десет математически пъзела, в това число свързване на точки и игри за смятане ще помогнат на детето ви да направи крачка от обикновеното броене към основите на аритметиката. Подходящо за деца между 4 и 6 години. Предлага се за iPad на цена от 1,99 долара.

Animal Pants
Пандите носят ли панди? Ще попитате, щом видите това симпатично приложение. То дава възможност на детето ви да развива сравнителните си способности, намирайки правилните части от телата на различните животни. Освен това ще научи и различни факти за 12-те животни, населяващи го. То се предлага на английски, испански, френски и немски и ще помогне на малчугана да понаучи и някоя и друга дума на съответните езици. Подходящо е за деца над 2 години и се предлага за iPad.

BrainPOP Featured Movie
Ако детето ви се справя добре с английския, ще може да се наслаждава на кратки документални филми всеки ден. Базата данни покрива теми от астрономията до клипчета за известни художници. Подходящо е за деца над 8 години и се предлага за платформите Android, iPhone, iPad, iPod Touch.

NASA App HD
Имате мечтател вкъщи, който е убеден, че някога ще отиде в открития Космос. Защо да чакате? С това приложение детето ви ще има досег до повече от 157 хиляди снимки, клипове, информация от космически мисии и ще научи всичко за планетите и галактиките. Предлага се за Android, iPhone, iPad, iPod Touch и е подходящо за деца над 7 години.

Kids Money
Ако искате детето ви да знае цената на парите, това приложение ще ви помогне. То управлява чудесно симбиозата между цифри и математика. Позволява на хлапето да прави списък с цените на неща, които иска да притежава. Така ще се научи да управлява по-добре джобните си пари за седмицата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X