Напишете дума/думи за търсене

Вики от "Мастило" се омъжи тайно за бензинов бос

Екзотична почивка на Сейшелите е подаръкът на Вики Терзийска от любимия й мъж Петър.

Певицата си почива на Сейшелите
Певицата си почива на Сейшелите

Вики от "Мастило", както е по-известна гласовитата изпълнителка, и любимият й Петър Величков, който е изпълнителен директор на голяма верига бензиностанции, сключиха таен брак преди няколко месеца. Без пищни тържества и много шум Терзийска се врече във вечна вярност на избраника си.

Вики и Петър са щастливо женени
Вики и Петър са щастливо женени

Двойката чак сега успяват да си вземат дъх и да избягат от ангажиментите. За първа година Вики няма участие в "Гласът на България". Двамата с любимия й са на меден месец на Сейшелите, където ще прекарат около две седмици, издават техни близки. На романтични плажове, разходки с частен хеликоптер и всякакви подобни глезотийки се наслаждават певицата и съпругът й.

Певицата показа халка
Певицата показа халка

Преди около година Терзийска роди момиче от осем години по-възрастния от нея бизнесмен. Щерката на певицата се казва Маргарита и докато мама и татко се наслаждават на пресния си брак, малката е оставена на грижите на своята баба.
Вики и Петър се запознават чрез обща приятелка. Величков има двама синове тийнейджъри от предишния си брак.

Малката Маргарита е кръстена на баба си
Малката Маргарита е кръстена на баба си

Петър хлътва до уши по певицата и бързо решава, че това е жената за него. Терзийска отказва първото му предложение за брак, но малко след това разбира, че е бременна. Година и половина по-късно хубавицата и бизнесменът са щастливо обвързани и обикалят света.

Вики и любимият й в хеликоптер
Вики и любимият й в хеликоптер

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X