Напишете дума/думи за търсене

Понякога очите сълзят и заради това

Първото, което трябва да направите в този случай, е да проверите дали в окото ви няма чужд предмет и да отмиете старателно козметиката. Имайте предвид, че не само новата козметика може да е причина за сълзене на очите, а и тази, която ползвате отдавна. Ако сте на улицата, не търкайте очите, а вземете бутилка минерална вода и ги измийте внимателно. При положение, че сте вкъщи, може да си направите отвара от черен или зелен чай и с помощта на капкомер да промиете очите. Добре действат също отварите от лайка, невен, алое, шипка. Но най-добрият вариант е винаги да имате в себе си капки за очи тип изкуствени сълзи.

Бадемов пилинг за подмладяване

Бадемовият пилинг е чудесна идея за отстраняване на мъртвите клетки от кожата на лицето. Освен това той се бори успешно с всички видове акне, както и с последствията от този дерматологичен проблем. Бадемовата киселина има противовъзпалително и подмладяващо действие – не само изглажда мимическите бръчки в Т-зоната, но и възстановява еластичността и гладкостта на кожата. Освен това, бадемовият пилинг е в състояние да активира изработването на „собствен“ колаген и еластин в тъканта на кожата. По този начин се съхранява за дълго подмладяващият ефект. Процедурата се препоръчва при всеки тип кожа, тъй като е нежна и щадяща. Допълнителен плюс е възможността за отстраняване на пигментните петна.

Ябълков оцет за отслабване

Безценните свойства на ябълковия оцет са известни отдавна, но днес диетолзите вече са категорични, че с негова помощ може лесно да свалим килограми. Ябълковият оцет има свойството да ускорява обмяната на веществата и да нормализира апетита за сладко. Освен това регулира кръвното налягане, понижава нивото на кръвната захар и успешно се бори с холестерола.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X