Напишете дума/думи за търсене

Какво говорят парите за нас

Къде държите парите си? В портмоне, в джоба? По това как се отнасяте с тях може да се съди за вашия характер.

Портфейл

Вие обичате парите и по-важното е, че те ви отвръщат с взаимност. Това може да означава, че подсъзнателно вие не искате да ги харчите. Не напразно сте ги прибрали заедно с други ценни документи, които удостоверяват вашата личност. Възможно е в живота да се ръководите от принципа: “Човек струва толкова, колкото получава.”

Скъпо портмоне

Смятате, че това подчертава вашата финансова състоятелност. Но дори да не е така, продължавайте да купувате за парите си скъпи портмонета. Рано или късно те ще оценят комфорта, който им създавате, и ще намерят път към вас.

Евтино портмоненце

Преди всичко вие сте безгрижен човек. Харчите, без да се замисляте как ще живеете утре. Удивителното е, че винаги имате толкова пари, колкото са ви нужни в момента. Богати няма да станете, но по всяка вероятност не ви заплашва и бедност.

Кредитна карта

Вие сте почитатели на всичко ново и прогресивно. Виртуалните пари за вас са символ на богатство, могъщество и власт. Това са вашите най-съкровени цели.

Всичко носите със себе си

Ако носите със себе си цялата си заплата, това говори за вашата тревожност. Съзнателно или не, вие се боите да не попаднете в неловка ситуация, когато трябва да платите нещо, а парите няма да ви стигнат. Пачката банкноти ви дава чувство на сигурност.

В джоба, в чекмеджето

Обичате да натикате парите по джобовете си, криете ги между книги, в чекмеджета. Това означава, че се страхувате от бедност. И когато не ви стигат за нещо съвсем елементарно, което ви е нужно, просто бъркате в джоба и намирате там левчета. От навика да криете така парите по-добре се избавете, защото когато мислите за бедността, вие я привличате в живота си.

Смачкани на топка

Вие нямате специално място, където държите парите си. Взимате банкнотите в ръка и просто ги пъхате в чантата. В този жест се крие обида, че парите вечно не достигат. Като ги смачквате на топка, имате чувството, че увеличавате обема им. Създавате си илюзията, че имате достатъчно средства. Но ако искате да станете по-богати, започнете да се отнасяте с уважение към парите.

Долари, евро

Ако във вашето портмоне заедно с левовете лежат долари и евра, това означава, че не сте достатъчно уверени в утрешния ден. Твърдата валута за вас е символ на сигурност. Вие бихте искали да принадлежите към света на стабилността.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X