Напишете дума/думи за търсене

Злато и за Невяна Владинова (видео)

Българският химн отново прозвуча в Баку, Азербайджан, този път благодарение на националката ни Невяна Владинова. Тя спечели златен медал във финалите индивидуалната надпревара на Световната купа в Баку, Азербайджан, след като изигра безупречна лента, без нито една грешка и сребро за изиграването си с топка.

Оценката, с която българката си спечели златното отличие на лента, бе 17, 600. На топка тя получи 17,100, което пък й докара и сребърен медал от Световната купа в Азербайджан, предаде Би Ти Ви.

Неви ще се прибере в България и с бронз, който успя да си извоюва още в многобоя. 

Неви с двете си отличия от финалите в Азербайджан днес.
Неви с двете си отличия от финалите в Азербайджан днес.

Диамантите от новия български ансамбъл също показаха блясъка си на световната купа в Азербайджан - момичетата на Весела Димитрова завоюваха златен медал в многобоя в Баку. Непосредствено преди световната купа в София от 5 до 7 май българките записаха нов триумф след дебютния си в Пезаро.

Българският ансамбъл в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканов, Теодора Александрова, Лаура Траатс и Елена Бинева игра отлично и получи 18.200 за съчетанието си с три топки и две въжета и след 18.350 т за играта с 5 обръча и сбор от 36.550 точки заслужено грабна купата и златните медали в многобоя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X