Напишете дума/думи за търсене

Актрисата Алисия Викандер е основна претендентка за следващото момиче на Бонд

Новата Лара Крофт, наследила Анджелина Джоли - шведската актриса Алисия Викандер, е най-вероятната изпълнителка и на ролята на следващото "момиче на Бонд", пише в. "Дейли експрес".

Интересът към екранната поредица за агент 007 се възроди наскоро, след като беше оповестено, че 25-ият филм ще тръгне по кината през ноември 2019 г. Въпреки спекулациите, че новият Бонд - британският актьор Даниъл Крейг, ще се завърне в образа, участието му все още не е потвърдено официално. Остава въпросът и кое ще е следващото "момиче на Бонд".

В опит да отговарят на този въпрос, експерти са анализирали данни за 72-те досегашни момичета на Бонд в над 50-годишната филмова поредица за приключенията на шпионина. Специалистите са отчели шест показателя, сред които възраст, цвят на косата, височина, националност.

Най-висок резултат измежду 10-те най-вероятни претендентки за ролята е получила шведската актриса и носителка на "Оскар" Алисия Викандер. Следват Рейчъл Хърд-Ууд, Еларика Галахър, Лили Колинс, Софи Куксън, Ема Уотсън, Емилия Кларк, Емили Ратайковски, Дейзи Ридли и Кая Скоделарио.

Фаворитките на букмейкърите Марго Роби, Дженифър Лорънс и възлюбената на принц Хари, Меган Маркъл, остават извън Топ 10.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X