Напишете дума/думи за търсене

Владо Пенев и Марта Вачкова на любовен круиз (снимки)

Актьорът Владо Пенев заведе Марта Вачкова на луксозен круиз, видя "България Днес".
В разгара на лятото влюбената двойка отплава към Норвегия и фиорда Гайрангерфьорден. Той е известен с необятната зеленина, диви водопади и заобикалящите го снежни върхове.

Марта цъфти от щастие на фиордите
Марта цъфти от щастие на фиордите

Въпреки ниските температури Марта грее. Щастието на актрисата е толкова голямо, че усмивката й не слиза от лицето. Пътешествието им започнало в началото на месеца. Актьорите посетили едни от най-романтичните дестинации в Северна Европа, като започнали от столицата на Дания - Копенхаген, минали през местния увеселителен парк "Тиволи", където бившият културен министър се отдал на дегустация на различни месни специалитети като агнешко рагу с картофи. След забавленията в увеселителната градина пътешествениците се озовали в замъка на Хамлет - Кронборг.

Владо е пътешественик по душа
Владо е пътешественик по душа

"Домът на Хамлет - замъкът Кронборг, или Елсинор, както е в пиесата на Шекспир! И за още по-голям разкош - в момента има Шекспиров фестивал и "Хамлет" се играе на естествен декор", похвали се актьорът в социалните мрежи.
След тази душевна наслада Вачкова и Попов се озовали на луксозен кораб, който ги отвел до най-северната европейска държава. По време на цялото им пътуване двамата не си направили нито една обща снимка. Всеки снима забележителности и си прави селфита, но от тях по нищо не личи, че са заедно на почивка. Само снимките от еднаквите дестинации ги издават.

Актрисата се забавлява в Дания
Актрисата се забавлява в Дания
Северно море очарова актьорите
Северно море очарова актьорите

Щерката на Григор Вачков и комисар Попов от "Под прикритие" заживяха под един покрив още миналата година. Сърцето на актрисата е отдадено на Пенев повече от 3 десетилетия. Любовта им пламнала по време на студентските им години във ВИТИЗ, днешният НАТФИЗ. Тогава не само били гаджета, но и едва не минали под венчило. След раздялата им и двамата не случват на житейски партньори. Владо се жени, ражда му се дъщеря Яна, но се развежда. Марта въобще не стига до брак с Радко, бащата на дъщеря й Рада. Повече от 30 години след студентската им авантюра двамата решиха да си бъдат опора на старини. И добре се справят, покорявайки Скандинавието.

Доли ТАЧЕВА

Пенев в замъка на Хамлет
Пенев в замъка на Хамлет
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X