Напишете дума/думи за търсене

Как се ползва правилно скрабът

Добре е да си правите пилинг редовно.
За мазната кожа процедурата е веднъж седмично, за сухата и нормалната - на две седмици, за чувствителната - един път месечно.

Скрабът от морска сол се нанася след душ или вана върху влажна кожа.
Морската сол е богата на микроелементи - желязо, йод, манган, и идеално почиства, подхранва, изглажда кожата. Масажирайте 5-10 минути с ръка или с груба ръкавица. След като се измиете, се намажете с хидратиращ крем.

Може сами да приготвите скраб от 5-8 с.л. морска сол (може и стрита) и 2-3 с.л. зехтин. Ако желаете да е витаминен, заменете олиото с пресен лимонов сок. Ще активирате антицелулитния ефект, като добавите 1 с.л. смляно кафе. Много ефективно действа скрабът от 2 чаши морска сол, 2 с.л. портокалови кори (смлени), 2 капки кедрово масло, по 3 капки лимоново и грейпфрутово, 1 с.л. зехтин.

Но ако искате най-доброто за вашата кожа, ползвайте скраба на Juman.
В него се съдържа сол от Мъртво море, която помага при псориазис и акне. Глицерин, който е една от основните съставки в съвременната козметика, и може да бъде открит в сапуните, пастите за зъби, пяната за бръснене и в продуктите, които се грижат за косата.
Съдържанието на сок от алое вера в него ухажва още по-здравословно кожата, а капките парфюм допринасят за благоуханието й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X