Напишете дума/думи за търсене

Димо Алексиев е лудо влюбен

Д-р Калин Генадиев от хитовия сериал "Откраднат живот" открай време е магнит за нежната половина от човечеството и често е преследван от почитателки, но в момента любовта му е насочена към приятелката му Анжела.

Брюнетката от арменски произход преподава латиноамерикански танци, занимава се с фотография и превежда от испански. Анжела и актьорът се запознават, докато тя го снима.

Близки до тях разказват, че двамата продължавали да се гледат влюбено и да се държат като млади гаджета, въпреки че връзката им е на около 2 години. Той я обгрижвал и изпълнявал всяко нейно желание, тъй като бил много влюбен, а и секси брюнетката му завъртяла главата.

Анжела дори успяла да се сближи с дъщеря му Лора, която е от връзката му с Ана Топалова, станала известна покрай участието си в "Мюзик айдъл" 2.


Тя дори се снима в епизодична роля в третия сезон на "Откраднат живот" като учителка по танци.

снимка: България Днес
снимка: България Днес
Наскоро Димо и Анжела бяха забелязани на бензиностанция в столичен квартал.

Преди да се снима в "Откраднат живот", Димо блести в сериала "7 часа разлика", филма "Лора от сутрин до вечер" и "Още нещо за любовта".
С бившата му любима Ана се запознават в НАТФИЗ в класа на доц. Веселин Ранков. Едва в края на следването Димо успява да спечели сърцето на Ана.

снимка: Красена Ангелова
снимка: Красена Ангелова
Алексиев имаше шанса да изиграе Васил Левски във филма на Максим Генчев "Дякона", но това не се случи. Режисьорът обяви, че Димо е много по-висок от Апостола и не можел да живее като отшелник, за да влезе в образа му.

колаж: България Днес

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X