Напишете дума/думи за търсене

Ако един мъж обича една жена, той й подарява това

Дойде онова време в годината, когато подаръкът казва безброй думи за цяла една година. С жест в кутийка можем да кажем „Благодаря ти“, „Обичам те“, „Извинявай“, „Хубаво е, че те има“. Мъжете обикновено се затрудняват и с думите, и с подаръците. Повечето от тях са наясно, че никога няма да сбъркат с козметика. Така е, обаче не подарявайте дезодорант или пудра за крака, защото жестът ви може да бъде приет двусмислено. Както всяка дума може да бъде произнесена с такт и финес, така и всеки подарък може да бъде избран с чувство и стил.

Веднъж например един мой любим ми подари ваза, която майка му искала да изхвърли. Той намерил, че това е разхищение и дръпнал вазата от траекторията между майчините ръце и кошчето за боклук и... ми го донесъл... в найлоново пликче за картофи. Имаше късмет, че не намерих главата му с вазата!

Друг мой любим един ден се върна омърлушен вкъщи. Беше тичал и беше нетипично ядосан. Накарах го да ми разкаже. И ето какво... Случайно се разминал на улицата с жена, която ухаела на цветя и мускус, на детство и женственост, абе на нещо, което силно му напомняло на мен. Обърнал се да я потърси, но жената вече се била загубила в тълпата. Хукнал като подивял да я открие – тичал из малките улици на стара София, тичал и търсел отново уханието. Искал да разбере какво е и да ми направи подарък. Но така и не успял да го открие повече. Затова беше тъжен.

Казах му, че този разказ е най-красивият подарък, който съм получавала... Жестът говори с безброй думи. Думи, които вероятно много от вас искат да поднесат на своята любима жена за празника, но не могат да ги открият в... тълпата.

Няма нужда да тичате – днес ще ви подскажа няколко думи за подарък. Открих всички тях в каталога на AVON, което улеснява допълнително подготовката за красивия ви момент. Просто хванете един от тези подаръци за панделката и оставете на празничния дух да свърши останалото.

Комплект Planet of Relaxation

Първия път, когато този аромат се разнесе в моята баня, се заключих. Не исках и една милимунда от него да избяга, не исках да го споделям с никого. Само за мен! Цяла нощ! Ненаситно! Рискувайте да ви изневерят с него – какво пък, после вашата любима ще ухае невероятно. С такъв подарък казвате: „Почини си, отдели време за себе си. Важна си ми!“

Комплект This Evening

А сега една малка тайна. Тя може да ходи само с джинси и маратонки, но няма жена на света, която да не се чувства прекрасно в малка черна рокля. Макар и само понякога. Това е толкова секси, толкова момичешко и женствено едновременно. Подарете й парфюма Little Black Dress - посланието му е „Ти си специална жена и аз с гордост бих показал на целия свят, че си моя!“

Пяна за вана с празничен аромат

Може да заложите на червени боровинки и портокали или само на червени плодове – и в двата случая подарявате аромат, уют и празнично настроение. А гласът на вашия подарък тананика: „Ти си моят празник! Ти си моят весел, зимен ден!“ Аз лично не мога да избера между двата аромата. Ето, тук не успях да ви помогна...

Златна чантичка с пайети

Не може да сбъркате с подарък – козметика, не може да сбъркате и с малка коктейлна чантичка. Колкото по-празничен е нейният вид, толкова повече посланието ви крещи: „Хайде, скъпа, да избягаме от ежедневието и да се позабавляваме!“ Ако моят мъж ми подари малка златна чантичка, ще знам, че иска от мен веднага да зарежа чиниите и тиганите и да танцуваме някъде цяла нощ. В някоя неспирно празнична нощ...

Комплект Today

Ако пък ви е харесала моята история с разказа – подарък, изберете този комплект. С него подарявате цветя и мускус, признателност и уважение, усмивка и желание. Този подарък нашепва: „Ти си моето днес. Ти си цветето, което искам да усещам как цъфти до мен и днес, и утре, и безкрай...“ Повярвайте, ние жените цял живот търсим само това – безкрая!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X