Напишете дума/думи за търсене

За мъжките коледни подаръци – от първо лице

Скъпи дами, поканиха ме да напиша този текст в помощ на онези от вас, които биха искали да знаят какво всъщност искаме ние, мъжете. Встрани от бирата и дистанционното, разбира се...

С риск да разбия нечии романтични представи, искам днес да ви направя признание. Понякога, любими наши съпруги, приятелки, майки и сестри, вие ни изправяте на нокти с вашите изненади. Ясно е, че го правите от любов, но повярвайте ми, ние, мъжете, сме просто устроени същества. И когато ни спретнете някоя фамозна изненада, ние много често се чувстваме извън своите води. И не знаем как да реагираме.

Веднъж моята приятелка ме предупреди, че трябва да си взема почивка в дните между Коледа и Нова година. Реших, че ще отидем някъде в планината, ще се гушкаме на топло пред камината, ще си приказваме незначителни неща и ще пием греяно вино до несвяст... е, и някои други неща до несвяст. Тцъ. На Бъдни вечер се прибрах, а тя ме чакаше с прилежно спретнати куфари на входната врата, а по лицето й се разливаше усмивка като от реклама на паста за зъби. „Тръгваме!“, заяви тя и без дори да ми позволи да си взема книгата отвътре, ме замъкна към таксито. Беше се договорила с него да звучат френски шансони в колата. Аз откъде да знам, че това е част от изненадата й?! Помолих шофьора да махне тези бози... И това беше само първата засечка от „голямата коледна изненада“.

Когато таксито зави към летището, разбрах, че нещата са дебели. Кацнахме в Париж по никое време, оказа се, че има и проблем с резервациите на хотела ни. Дублиране! Нищо чудно в този период от годината. Приятелката ми вече не се усмихваше така зъбато като вкъщи и това ме напрегна жестоко. Към полунощ финиширахме в някакъв опърпан хостел и ми беше толкова криво за нея, че започнах да се правя на клоун, преструвайки се колко е романтично и колко съм доволен. В същото време си представях, че можехме да сме вкъщи – на топло и чисто, без никакви шансони наблизо, и да отварям подарък – парфюм. Както и да е, фиаското продължи четири дена, в които нищо не беше като хората. А аз трябваше да се преструвам на благодарен, на романтичен, на празничен. Не помня по-лоша Коледа в живота си.

Когато се прибрахме в София, самата ми приятелка обеща, че повече няма да експериментира с подаръците. Оттогава всяка Коледа ми връчва по един каталог на AVON да си избера подаръка. И знаете ли какво... много по-добре ми е!

Ето какво бих ви препоръчал за вашите половинки от последния каталог.

Комплект от 3 продукта Today

Аз съм от мъжете, които предпочитат деликатния и мъжествен аромат. Тоалетната вода Today и нейните подопечни в комплекта са чудесен подарък, защото нищо извън тях не ти е необходимо като козметика. И да ви призная, ароматът лекува успешно главоболието на приятелката ми.

Тример

След като навърших 35, започнах да усещам, че жените вече не са толкова склонни да прощават неглижето във външния ми вид. А аз като всеки мъж съм мързелив и считах, че поддържането на някои места по тялото ми е чиста загуба на време. Тогава открих чудото, наречено тример, и вече с два жеста започвам да приличам на небрежните момчета от рекламите за уиски. Ценна джаджа, без майтап.

Комплект Attraction Rush

Още една препоръка срещу главоболие. В този аромат има нещо свежо и в същото време нещо зимно, което ме връща към оная мечта за Коледа под завивките и пред камината с моето момиче...

Комплект Elite Gentleman

И хоп – ето ни при тежката артилерия! В този аромат има нещо, което подхожда на мъже, които тежат на мястото си. Според мен с избора на такъв подарък вашият човек ще се почувства по-уверен в себе си и в това, че забелязвате и цените успехите му. Подобни чувства могат да дадат на всеки мъж криле!

Комплект Shaving ABC

А това е предложението ми за абсолютно универсален подарък за мъж. Може да го вземете за баща си, за брат си, за сина си, за колегата, за фитнесинструктора и за любимия в това число. Играйте на сигурно, тук недоволни няма да има.

И никакви шансони на Коледа. Бъдете щастливи!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X