Напишете дума/думи за търсене

Цветана Манева дели наследство с Койна Русева

Загадъчната и мъдра героиня на Цветана Манева и амбициозната бизнес дама, в чийто образ ще се превъплъти Койна Русева, ще се сблъскат челно в новата мегапродукция „Скъпи наследници“, която стартира на 15 януари в ефира на Би Ти Ви, научи „България Днес“.

За сюжета на дългоочакваната поредица засега се знае, че ще представи една разединена фамилия, принудена да се върне да живее в родното си село и да поведе забавно-драматична война за голямо наследство. Историята се развива в специално построено истинско възрожденско село, което е в контраст с кадрите от модерните градски пространства.

Койна е една от звездите в продукцията
Койна е една от звездите в продукцията

На парти по случай премиерата на новото парче и клип на Орлин Павлов „Още малко“ актьорите от „Скъпи наследници“, продукционният екип и ръководството на Би Ти Ви се събраха, за да отпразнуват заедно и предстоящата премиера на сериала. Орлин изпя на живо новата си песен, която вдигна на крака всички присъстващи, а в края на изпълнението към него на микрофона се присъедини и друг главен образ от поредицата - блестящата млада актриса Лорина Камбурова.

Лорина, която също е певица, и Орлин са двойка в мегапродукцията. Павлов влиза в образа на известен екстремен спортист, завърнал се в родното си село след години живот в чужбина. Там той ще стане част от битката за голямото наследство, към което всички герои протягат ръка, но не е ясно дали накрая няма да остане само един, защото условието в завещанието е непосилно на пръв поглед. В голямото състезание се включват Филип Аврамов, Валентин Танев, Георги Кадурин, Димитър Баненкин, Искра Донова, Досьо Досев, Дарин Ангелов, Лорина Камбурова, Даяна Ханджиева, Петко Венелинов, Рая Пеева и много други любими и нови лица.

Легендарната актриса е в главната роля
Легендарната актриса е в главната роля

Мащабната продукция е с кинокачество и дело на екипа на изпълнителния продуцент Михаил Менкаджиев, който има успехи в цял свят, снимал е и за интернет гиганта "Нетфликс". "Скъпи наследници" вече е с готови 170 епизода, по които са работили и международни киноспециалисти. Кадрите са заснети с камери от последно висококачествено поколение, а снимачната площадка е повече от впечатляваща - с истински постройки.

Филип Аврамов
Филип Аврамов

По сериала се работи от над 2 години.
„Скъпи наследници“ е продукцията, която Би Ти Ви подкрепи с най-голямата по рода си инвестиция, и ние ще променим телевизионния пейзаж в полза на нашите зрители и потребители.

От 15 януари разширеният праймтайм на Би Ти Ви започва по-рано за зрителите. Ще излъчваме „Скъпи наследници“ всеки делничен ден от 18 часа, като зрителите ни ще видят 170 епизода през 2018 г.! Ще поставим нови стандарти в това как се създава и доставя кино за телевизия на българската публика“, обяви изпълнителният директор на Би Ти Ви Медия груп Флориан Скала.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X