Напишете дума/думи за търсене

Звездните сватби на 2017 година (снимки)

Политици, певци, актьори и деца на знаменитости смениха семейния си статус

“Да!” С тази дума няколко звездни двойки от българския политически и шоуелит ще запомнят 2017 г. С “да” пред църквата и закона те смениха семейния си статус, а някои от тях и фамилното си име. Ето кои бяха популярните младоженци през отминаващата година.

Лора Видинлиева направи сватбен уикенд

Бизнесдамата се ожени за художника Георги Юруков в края на януари, а тържествата продължиха цели два дни. В последния уикенд на януари Видинлиева и съпругът ѝ се бракосъчетаха в София, после се врекоха във вечна вярност пред църквата, а вечерта събраха децата и най-близките си приятели в клуба, в който младоженците се запознават. В неделя, на 29 януари тържествата продължават с купон за гостите им от Италия и Южна Африка. Любовната история на една от най-успешните бизнесдами в България и художника започва повече от 15 г. след смъртта на първия съпруг на Видинлиева - Владимир Грашнов. Около 100 дни, няколко имейла с поезия двамата стават законно семейство.

Ева Паунова стана г-жа Майдел

От началото на годината българската евродепутатка и вече президент на най-голямата европейска организация – Европейско движение, Ева Паунова, е омъжена жена и носи фамилията Ева Майдел. В средата на януари тя се раздели с моминството и фамилното си име заради брака си с Никлас Майдел. Двамата подписаха само граждански брак в родния град на младоженеца Залцбург, а после събраха тесен кръг от приятели и роднини. Двамата се женят 5 години след първата си среща в Брюксел. Запознават се на вечеря, организирана от братовчед на младоженеца. 

Ева Паунова и съпругът й разменят халки в Германия.
Ева Паунова и съпругът й разменят халки в Германия.

Волен Сидеров и Деница Гаджева дариха парите от сватбата си

Волен Сидеров и Деница Гаджева вдигнаха пищна сватба на 24 септември. Новата госпожа Сидерова бе избрала вталена рокля с дантели и тюл, а до себе си имаше 7 шаферки, облечени в сини рокли, за кураж и разкош. Освен пред очите на много политици, звезди и свои роднини двойката се венча и пред 2-годишния си син Волен, който бе облечен в черен костюм. Младоженците пък пожелаха вместо подаръци гостите да носят пари, които по-късно Сидерови да дарят на храма, в който се венчаха. Сред малкото предмети, които Волен и Деница получиха в сватбения си ден, бе каска, която лично военният министър Красимир Каракачанов подари на младоженеца. Той пък на драго сърце си я сложи и се снима с нетипичния сватбен дар. 

Министър Каракачанов подари каска на младоженеца Волен Сидеров
Министър Каракачанов подари каска на младоженеца Волен Сидеров

Каракачанов ожени дъщеря си

А вицепремиерът и министър на отбраната през тази година ожени не само Волен Сидеров. Дъщеря му Деница размени халки с любимия си Никола на 28 юли. 27-годишната булка и избраникът ѝ решили събитието да бъде в духа на българските традиции, като сватбеното тържество не е в лъскав комплекс, а в живописното село Боженци. Всички гости с изключение на младоженците бяха облечени в традиционни народни носии. Младоженците са заедно от 8 години и тази година узакониха връзката си пред очите на тесен кръг от приятели и роднини. Без политици и звезди. Дори Сашка Васева, която е леля и кръстница на младоженеца, не е присъствала в празничния ден.

Стефан Шарлопов омъжи дъщеря си Ева

Бизнесменът Стефан Шарлопов ожени голямата си дъщеря Ева на стилно тържество в Сандански в края на май. Шарлопов предаде ръката на дъщеря си в ръцете на съименника си Стефан Гергинов.

За повода булката бе избрала красива бяла рокля, а украсата бе решена в бяло и лилаво, пресъздадени с ефектна аранжировка от цветя. След сватбата младото семейство отиде на меден месец в Гърция, а отскоро се радва на наследничка. 

Ева, Стефан и кумовете им на сватбената маса, отрупана с лилави и бели цветя.
Ева, Стефан и кумовете им на сватбената маса, отрупана с лилави и бели цветя.

Наско от Б.Т.Р. се ожени в Сърбия

Наско скъса с ергенството на 22 октомври, като се ожени за дългогодишната си приятелка Ивана през октомври. Щастливото събитие бе зад граница - в родния град на булката Ниш. Един от специалните гости на светбеното тържество бе кметът на Каварна Цонко Цонев. Ивана е оперна певица, а в семейството им постоянно се говори за музика. Наско ѝ предлага брак още на първата седмица от познанството им, но чак тази година получи отговор. 

Наско от Б.Т.Р. се ожени в Сърбия
Наско от Б.Т.Р. се ожени в Сърбия

Део и Мариана вече са сем. Славчеви

23 септември 2017 г. бележи началото на брака на Део Славчев и съпругата му Мариана.

Те са двойка от лятото на 2013 г., имат син от пролетта на 2016-а, а от есента на тази година вече всички са семейство Славчеви. В щастливия ден на родителите си малкият Борислав бе шафер, облечен в стилен бял костюм с черна папийонка. 20 дни по-късно, в петък, 13 октомври, щастливата двойка събра близки и приятели на купон, с който да отбележи новия си семеен статус. 

Део, Мариана и синът им Борислав в сватбения ден
Део, Мариана и синът им Борислав в сватбения ден

Тодор Скримов и красивата учителка се ожениха месец преди да станат

родители

Националът по волейбол Тодор Скримов и любимата му Силвия Зубева, която доби популярност като красивата учителка, се ожениха на 7 юли, месец преди да станат родители. Двамата сключиха граждански брак в началото на юли и обявиха новината в социалните мрежи, като публикуваха снимка на ръцете си, украсени с брачни халки.

Тодор Скримов и Силвия Зубева обявиха женитбата си с тази снимка във фейсбук.
Тодор Скримов и Силвия Зубева обявиха женитбата си с тази снимка във фейсбук.

Луиза Григорова стана съпруга на Мартин Макариев

Актрисата и любимият ѝ - режисьорът Мартин Макариев, размениха брачни клетви на 4 юни - три дни преди рождения ден на булката.

Луиза посрещна 27-ата си годишнина като госпожа Макариев, а за сватбения си празник бе заложила на нестандартностите - разкошна рокля с дантели и шифон, изработена ръчно от известна дизайнерка, кубинки, и имаше две жени за кумове. Актрисата и режисьорът се запознават на снимките на сериала “Дървото на живота”, връзката им припламва бавно и полека, за да достигне кулминацията си това лято, когато Луиза и Мартин вече са семейство Макариеви. 

Луиза Григорова избра кубинки са сватбения тоалет
Луиза Григорова избра кубинки са сватбения тоалет

Зуека направи Ани своя законна съпруга

На 28 януари актьорът и водещ Васил Василев-Зуека взе за жена дългогодишната си приятелка Ани. Безспорно най-важните гости на празненството бяха кумовете Димитър Рачков и Мария Игнатова. Освен тях свидетели на щастливото събитие бяха продуцентите Маги и Джуди Халваджиян, Силвия Зурлева, Геро, Малин Кръстев и др. Зуека и Ани са заедно от повече от 5 години и имат общо дете - синът им Стефан. 

Зуека и Ани избраха Мария Игнатова и Димитър Рачков за свои кумове.
Зуека и Ани избраха Мария Игнатова и Димитър Рачков за свои кумове.

Синът на Ламбо се ожени на юбилея на баща си

Навръх 75-годишнината на Стефан Данаилов синът му Владимир мина под венчило с дългогодишната си приятелка Виктория. Церемонията е предвидена за днес в САЩ, а след официалната част младоженците ще съберат най-близките си хора от България и САЩ, за да отпразнуват двойния повод.

Куката ожени Мона Недева и Радослав Гочев

Младата актриса Мона Недева, която стана известна с участието си в тийнейджърския сеериал “Революция Z”, се омъжи за сина на продуцента Димитър Гочев Радослав. От това лято тя е госпожа Гочев. Двамата са сгодени от миналата година, но се познават отдавна покрай снимките на тийнсериала. Отношенията им започват приятелски, но само три години по-късно той пада на колене пред нея с пръстен в ръка и с въпроса “Ще се омъжиш ли за мен?”.

По време на гражданската церемония на на 19 юли Мона не сдържа сълзите си. Само няколко дни по-късно - на 28 юли новото семейство Гочеви организира пищен купон край София, на който Мариан Вълев - известен като Куката от “Под прикритие”, ги венча. 

Мона Недева вече е Гочев след брака си с Радослав.
Мона Недева вече е Гочев след брака си с Радослав.

Фики взе Гюлджан

Наскоро един от най-желаните ергени в българския поп-фолк окичи дясната си ръка с брачна халка. На 18 октомври той взе за жена красивата Гюлджан след кратка, но романтична връзка. Двойката събра над 600 гости в известен столичен хотел, пищно украсен с естествени цветя специално за тържеството на изпълнителя на “Издислав” и избраницата му. Кумовете също не бяха безизвестни - колежката на Фики - Галена, и бащата на децата ѝ.

Младоженците избраха ден сряда, за да направят тържеството си заради натоварения график на певеца с участия. Заради много срещи с фенове Фики не успя да отдели време и за меден месец, макар да получиха като подарък от кумовете пътуване до града на любовта Париж. 

Кадър от сватбената фотосесия на Фики и Гюлджан
Кадър от сватбената фотосесия на Фики и Гюлджан

Наталия Кобилкина вдигна голяма гръцка сватба в стил “Мама миа”

В началото на лятото - на 12 юни, Наталия Кобилкина спретна пищна сватба в стил “Мама миа” на гръцкия остров, на който е заснет филмът. Сексоложката се омъжи за втори път, след като се сгоди на Малдивите през ноември миналата година. Новият съпруг на Кобилкина е грък и се казва Такис Дретакис. 

Наталия Кобилкина вдигна голяма гръцка сватба.
Наталия Кобилкина вдигна голяма гръцка сватба.

Маги Желязкова се омъжи за втори път

На 28 септември моделът и тв водеща Маги Желязкова стана булка, а веднага след това прие и фамилното име на съпруга си Георги Сидеров. Младоженците подписаха граждански брак няколко дни преди тържеството, а на 30 септември почерпиха роднини и приятели, сред които куп знаменитости в популярен хотел в столицата. 

Маги Желязкова с шаферките си
Маги Желязкова с шаферките си

Румънеца се ожени на брега на морето

Адриан Рачев, известен като Румънеца от дуета Румънеца и Енчев, също излезе от списъка н ергените. Той се ожени за гимнастичката Божидара Ламбова на брега на морето в средата на септември. Младоженците избраха зеленото за стайлинг на Румънеца и тема на събитието. Освен това рапърът предпочете и нетипичен аксесоар - дървена папийонка. 

Румънеца облече риза в зелен цвят в сватбения ден
Румънеца облече риза в зелен цвят в сватбения ден

Горска приказка за Деян Веселинов и Рени Чавдарова от Нова телевизия

Две от лицата на Нова телевизия - репортерката на “На кафе” Рени Чавдарова и водещият на сутрешния блок към онзи момент Деян Веселинов, вдигнаха горска сватба тв началото на юни пред очите на свои колеги, приятели и роднини близо до София.

Булката бе избрала красива рокля с дантели и тюл, подчертана от прическа, прибрана в кок. Младоженецът пък бе с черен костюм и бяла риза. Украсата на локацията на сватбата бе дело лично на Рени, която месеци събираше стари крушки, които по-късно да превърне в миниатюрни вазички за горски цветя. 

Деян Веселинов и Рени Чавдарова си спретнаха горска сватба.
Деян Веселинов и Рени Чавдарова си спретнаха горска сватба.

Роксана роди три дни след сватбата

Три дни преди да стане майка за втори път, попфолк певицата Роксана отиде ръка за ръка до олтара с любимия си Александър. 31-годишната изпълнителка стана госпожа на 27 юли, а поводът бе обилно полят в ресторанта на столичен хотел. А малко след като съблече булчинската рокля, Роксана тръгна към родилното, за да дари вече законния си съпруг с първа рожба - Александър-младши.

Мис Силикон вече е мисис

Мис Силикон 2013 - Джулиана Гани, също мина под венчилото това лято. Тя и нейният любим – фитнес инструкторът Станимир Ташев, събраха близки и приятели на скромна церемония в родния ѝ Пловдив.

Те обаче обещават през идната година да направят пищна сватба, с която да отбележат факта, че са семейство.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X