Напишете дума/думи за търсене

Калина Кузманова от сериала „София ден и нощ“ влюбена до уши

На заслужена почивка са се отдали звездите от „София ден и нощ“. Епизодите на култовото тийн реалити ще продължат да ни забавляват, но за актьорите е време за коледна ваканция.

Една от любимките на зрителите, която изпълнява ролята на Галя в поредицата, в реалния живот е истински усмихната жена, която не се колебае да демонстрира щастието си навсякъде, дори в социалните мрежи . Калина отдавна е звезда, а безбройните й снимки, които тя публикува разпалват фантазията на хилядите й последователите от мъжки пол.

Благодарение на последните фотоси, феновете на екранната Галя могат да видят как тяхната любимка релаксира след тежък снимачен ден - сред сапунени мехурчета в своята вана, с чаша капучино, със спортен екип или докато примамливо похапва суши.

За съжаление обаче, както е щедра на снимки, така Кузманова е щедра и на думи, с които припомня на всички мъже,че вече е заета: „Да те събудят с капучино, цветя и подаръци... неописуемо...И хоп... денят ми вече е приказен! Леле, май съм влюбена...“, споделя тя в последния си публичен пост.

X