Напишете дума/думи за търсене

Елън Помпео остава в "Анатомията на Грей" срещу рекорден хонорар

Eлън Помпео възнамерява да продължи участието си в „Анатомията на Грей“, но само срещу годишна заплата от 20 млн. долара, което я превръща и в една от най-високо платените актриса от телевизионен сериал в света. Това обяви самата тя в статия за „Холивуд Рипортър“.

В нея Помпео (превъплъщаваща се в главната героиня Меридит Грей) съобщи, че според новите условия в договора й, тя ще печели по 575 000 долара на епизод през предстоящия 15-ти и 16-ти сезон на продукцията, предава БГНЕС.

Освен това тя ще получи и седемцифрен бонус за преподписването на споразумението си с продуцентите от Ей Би Си, заедно с процент от печалбата на шоуто и други финансови блага. „Сега съм на 48 години и най-сетне стигнах момента, в който се чувствам комфортно да си искам дължимото. Това е нещо, което идва единствено с годините“, написа американската актриса и призна, че преди 14 години е намирала за безумна идеята да „се набута да участва в сериал“ и то за цели 5 сезона, както е бил първоначалния план. Сега обаче не съжалява. Надали има и за какво.

Днес „Анатомията на Грей“ продължава да е един от най-известните сериали в целия свят. Дори в момента 14-ият сезон продължава да привлича вниманието на близо 12 млн. зрители всяка седмица и да се излъчва в повече от 220 места по света.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X