Напишете дума/думи за търсене

TITA подготвя нови проекти

“Подготвям два нови музикални проекта. Единият ще чуем през пролетта, а вторият – през лятото. „Нещата ми се случват, а аз и целият екип сме много амбицирани да вървим нагоре с пълна сила.“ разкри TITA, чиято кариера стартира на сцената на X Factor.

Макар че "Антилопа" все още е на върха, талантливата певица усилено подготвя и следващите си парчета. "Тази песен реализира огромен успех и искам да благодаря на всички, които ни подкрепиха. Песента, по която работя в момента, е романтична балада. Мисля, че ще е хубаво хората, които ме слушат и наблюдават, да видят една по-друга страна от мен“, допълни тя.

Звездата на Adamand Records разказва още, че има пълната подкрепа на майка си за песните, които изпълнява.

Освен музиката, TITA има и друго много силно амплоа – киното, където се превъплъщава в образа на своята героиня изключително успешно. “Усещам образа си в уеб сериала “Следвай ме” много близък до моя, тъй като героинята ми Бела е едно момиче от провинцията, което идва в големия град. На мен това ми се случи, когато записвах песента “Вуду кукла” и ми беше много трудно да свикна с цялата обстановка, с големите разстояния и многото хора, тъй като в малкия град всички се познават и всичко е на разстояние от три минути”, разкри Тита за участието си в хитовата онлайн поредица от продуцентите на “7Talents”.

“Следвай ме“ е уеб сериалът с изключително силен старт. Той разказва за живота на влогърите, инфлуенсърите, Инстаграм звездите, надниква в ежедневието на тийнейджърите които се справят сами със своите проблеми, разказва за любовта и приятелствата, които животът им представя на тяхната крехка 16-годишна възраст. До момента “Следвай ме“ има реализирани два сезона, с генерирани над 15 милиона гледания на всички платформи.

“Вярвам в положителното мислене и енергията, която излъчвам.Смятам, че нашите мисли определят това, което ни се случва и затова гледам те да бъдат правилно целенасочени. Определено обаче се изисква много работа и лишения, за които малко хора знаят”, разказа Тита за своята формула на успеха.

X