Напишете дума/думи за търсене

Тръгва новият сезон на култовия уеб сериал „Следвай ме“

Поп изпълнителката ТИТА сподели в „В играта с Дани Петканов“, че новият трети сезон на уеб сериала „Следвай ме“ предстои. Звездата, известна с главната си роля там обяви, че поредицата съвсем скоро ще се завърне във платформата за видеосподеляне Vbox7.com.

Проектът, стартира в края на май 2017 г., а първите два сезона регистрираха огромен интерес сред неговите зрители. „Много се радвам, че хората искат епизодите да са по-дълги и сериалът не им стига. Дори имам приятели, които ми казват, че си връщат целия сезон от начало, защото им е много интересно и това е супер яко“, сподели ТИТА. В предаването на Дани Петканов звездата сподели още, че зрителите могат да очакват много изненади от сериала, както и нова героиня. Но, за да разберат подробностите, тя ги призова да гледат новите епизоди.

„Следвай ме“ е номиниран в категорията „Уеб сериали“ на първите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018, в които потребителите могат да гласуват за любимите си филми, ТВ и уеб сериали, осъществени с подкрепата на NOVA през изминалата година. ТИТА е сред номинираните за любима актриса от уеб сериал и може да я подкрепите тук.

Още преди водещият да я подложи на редица шеговити предизвикателства, ТИТА разказа пред зрителите на предаването за своето семейство и неговата 100% подкрепа във всичко, което прави. Повдигайки завесата на личния си живот, певицата сподели, че според нея най-важното за успешната връзка е приятелството. Тя сподели, че от година и половина е щастлива със своята половинка, макар на моменти да усеща неговата здравословна доза ревност.

X