Напишете дума/думи за търсене

Вергов отново ще се бори за любимата си

Юлиан се радва на успеха на сериала

"Ще се върна в "Откраднат живот", но вече не като шеф." Това сподели актьорът Юлиан Вергов, когото няма да видим в началото на пети сезон на хитовия сериал по Нова тв.

"В "Критична точка" не сме се разделили с Юли. Неговият доц. Банков просто замина за Германия, заедно имахме страхотен сезон. Но очаквайте пак да го видите", обясни продуцентът на докторския сериал Евтим Милошев.

На финала на четвъртия сезон доц. Банков събра куфарите за Германия, след като съпругата му се събуди от кома. Според запознати Вергов ще се появи отново в болница "Свети Кирил" към края на "Критична точка". Тогава той отново ще започне да се бори за сърцето на любимата си, която след месеци размисъл е предпочел пред собствената си жена.

Евтим Милошев (в средата) разказа за новите актьори в "Откраднат живот". Един от тях е Велислав Павлов (до него)
Евтим Милошев (в средата) разказа за новите актьори в "Откраднат живот". Един от тях е Велислав Павлов (до него)

Вергов сам е помолил продуцентите героят му да бъде пуснат в "отпуск", тъй като му предстои премиера на нова пиеса.

Междувременно в сериала ще влязат четирима нови актьори - Велислав Павлов и Димитър Захариев ще играят братя Ковачеви - и двамата лекари. Сюжетът ще се заплете, тъй като и двамата ще се борят за сърцето на Диана Димитрова в ролята на д-р Огнянова. Красавицата няма да е безразлична към единия от братята.

В екипа влиза и съпругът на Силвия Лулчева - Васил Бинев, който ще играе бизнесмен. Младата актриса Ирина Матева ще бъде неговата екранна партньорка.

"Откраднат живот" започва днес в 20,00 часа по Нова телевизия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X