Напишете дума/думи за търсене

Време е да събудим женските ни страсти!

Женският месец започна с потулване на всякакви страсти под дебела снежна покривка, но ето, че само седмица по-късно Баба Марта прави тържествена демонстрация на своята променливост и щедрост. По случай Международния ден на жената The Mall обяви Дни на женските страсти – четири дена, в които може да се поглезим с безплатни бюти съвети и процедури, демонстрации за събуждане на креативността ни и още купища изненади, промоции и подаръци. Четири дена, в които може да смъкнем напрежението, трупано през отминалите месеци, и да помислим за събуждането на своята женственост. Четири дена, в които постепенно да сгънем тежките, поомръзнали ни зимни дрехи и да направим място за новите – онези, с които от утре ще се чувстваме по-красиви, по-млади и по-модерни. Онези, които ще запечатат от единия до другия край на шевовете си новите ни пролетни спомени и мечти.

Независимо дали сме настроени празнично, дали припознаваме 8 март като специален за нас ден, време е да превключим живота си на нова скорост. Какъв по-добър старт за това от Дните на женските страсти в The Mall?! Началото е на 8 март, а програмата продължава до 11 март включително.

Ето на какво ни канят.

В дамския кът, който е разположен на ниво 1, коафьори и гримьори ще поработят върху новите ни визии, при това напълно безплатно. В същото време Рокакока ще ни покажат вдъхновяващи техники за декорация върху текстил, с които може да изрисуваме своите кецове и тениски. Феновете на био козметиката пък ще усвоят умения да създават сами своите продукти за лице, коса и тяло у дома. В рамките на тези демонстрации Балев Био Маркет ще проведат уъркшоп с техни продукти. На партерен етаж пък ще се проведе цяло Beauty Expo, в което L’Oreal Paris ще имат специално участие.

Chanel ще представят трите основни линии на марката - аромати, грим и грижа за кожата. Луксозните аромати, на които ще се акцентира и които ще триумфират в The Mall в празничните дни, са Coco Mademoiselle Intense, Good Girl Eau de Parfum Legere от Carolina Herrera, Invictus и Olympea от Paco Rabanne.

За тези от нас, които имат колебания относно вида на своята кожа, сега се явява идеална възможност за тестване. В къта на Eucerin ще открием високотехнологична дигитална маса за дерматологичен тест. Техните консултанти не само ще направят анализ на кожата ни, но и да ни дадат съвет с какви продукти да я третираме. Може да ги потърсим в аптека SCS, където по време на четирите празнични дни ще има чудесни намаления.

Друга възможност да посрещнем пролетта още по-подготвени предлагат от Braun. В Дните на женските страсти те ще са на наше разположение, за да ни разкажат за всички новости около продуктовите серии епилатори, фотоепилатори и четки за лице.

На своя лилав щанд Corset също ни очакват с изненади и подаръци.

Цялото това море от продукти и фешън идеи ще преплуваме с помощта на специалните гости в The Mall. На 8 март там ни очакват популярните блогърки Антоанет Пепе и Ивана Александрова, които ще ни ориентират в трендовете през тази пролет. От тях ще научим още какви са личните им трикове да изглеждат прекрасно всеки ден и как бихме могли да променим или подобрим личния си стил на обличане и гримиране.

Не бива да подминаваме и Колелото на късмета – след като го завъртим, ще разберем какво е подготвил за нас Ангелът на красотата.

С няколко думи пролетта идва и всички ние си заслужихме да я посрещнем по-хубави и по-щастливи. Първата предпоставка за това е факт. Да не го пропускаме!

X