Напишете дума/думи за търсене

Защита на дома от хлебарки и мишки

Колко пъти сте се опитвали да се справите с напастта от мишки, плъхове, гризачи и други пълзящи твари, които са се нанесли във вашия дом и нанасят щети на имуществото ви?

Това може да се промени и да се освободите от нежеланите обитатели на дома ви с устройството против мишки СТОП-2001 (електронна котка). Това е автоматичен комбиниран ултразвуков и електромагнитен апарат за гризачи и пълзящи насекоми, който покрива площ от 148 кв. м.

Устройството против мишки е произведено от BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия, а нашата фирма НЮ ФРЕШ ООД е официален вносител за България на устройство против мишки СТОП-2001 (електронна котка).

Как работи устройството против мишки?

Принципа на работа на устройството против мишки и плъхове се основава на използването на ултразвуков и електромагнитен сигнал.

От една страна електромагнитното поле, което се създава от устройството против мишки се предава много добре по кабелите от електрическата инсталация. Така увеличавате многократно ефекта от употребата на едно устройство против мишки.

Устройството против мишки използва ултразвуков говорител в честотната граница от 26 kHz до 40 kHz. Този „шум”, който е в граници, които не се чуват от хората и домашните животни, влияят на жизнените показатели на мишките и плъховете. Въздейства на слуховият им апарат и нервната система, като предизвиква паника сред мишките и плъховете. Влошава жизнените им показатели, смущава храненето, тяхното поведение за гнездене и размножаване. Скоро след това те напускат своите укрития и помещенията.

Честотата и формата на сигнала, излъчвани от устройство против мишки се променят периодично, така че гризачите да не привикнат към сигнала.

Какво трябва да направим, за да осигурим максимално действие на устройство против мишки?

Ефективността на устройство против мишки се повишава, ако се използва в помещения, които имат повече кабели в стените. В случая електромагнитните вълни се разпространяват и чрез самите кабели, което многократно увеличава въздействието на устройството.

Така че в първите дни от използване на устройство против мишки и плъхове ще има повишена активност на мишки и плъхове. Те ще се движат повече и ще излизат на открито. В този период е добре да бъде осигурен свободен достъп за напускане на помещенията. Да бъдат оставени изходи, тъй като мишките и плъховете се стремят да напуснат зоната, която се покрива от работещо устройство против мишки и плъхове. Максимална ефективност се постига след 10-15 дни.

В периода на използване на устройство против мишки е много удачно и ефективно използването на допълнително капани и примамки, които ще повишат ефективността.

Спазвайте добри хигиенни навици дори и да използвате устройство против мишки, като не оставяте храна и хранителни продукти, които да привличат гризачи.

След като гризачите напуснат помещението, не изключвайте устройството против мишки, а продължете да го използвате. Като се погрижите всички изходи, дупки и отвори да бъдат затворени или запушени.

Опасен ли е за хората устройството против мишки?

Използването на устройство против мишки не влия на хората и напълно безопасно за деца и бременни жени, хора с пейсмекъри и слухови апарати. Вашите домашни любимци, като котки, кучета и други домашни любимци не се влияят от ултразвуковия сигнал, който се използва от устройството. Тъй като той и извън обхвата, който могат да чуват.

Но не трябва да го използвате, ако имате морски свинчета или хамстери в тези помещения.

Не влияе и на електрическите уреди, както и на всички видове приемници – телевизори, телефони, радио, алармени и противопожарни инсталации.

Какви са положителните ефекти от използването на устройство против мишки?

Не използвате отрова или други вредни химически вещества, които могат да навредят на вас или вашите домашни любимци.

Не предизвикват смърт на животните против, които се използват, а само ги прогонват.

Няма да има неприятни изненади, като отровени мишки или плъхове, скрити в стените или други кухини, от които се носи неприятна миризма от разлагане.

Прогонва, както мишки, плъхове и гризачи, така и намалява плътността на пълзящи насекоми – мравки, хлебарки, паяци и др.

Устройството против мишки има ниска консумация на електричество – само 4W, така че като го оставите включено в електрическата мрежа няма да имате високи смет за ток.

Това устройство против мишки може да бъде закупено от фирма НЮ ФРЕШ ООД, която ви гарантира 100 % връщане на сумата, ако не сте доволни след 21-дневен тестов период.

Вижте повече тук.

X