Напишете дума/думи за търсене

Как да заложим на печелившия отбор или състезател - наръчник за дами

Source:Pixbay

Залаганията не са само за мъже! Напротив! Много дами също опитват късмета си използвайки различни сайтове за онлайн залози и имат не по – малко успехи от мъжете. Независимо дали даден футболист или тенисист е привлекателен и има фенки, доста дами могат да преценят чисто игровите качества на спортиста, а не само физическите му такива.

Какво означават коефициентите?

Коефициентите са статистически данни, които букмейкърът е обработил и е стигнал до съответната цифра. Да се заложи на печелившият отбор или състезател не е лесно, особено когато коефициентите са много близки за победа на единия или другия тим или пък за равен резултат. Когато не искате да рискувате прекалено много може да изберете залог, който да бъде нисък, но пък много предсказуем. Разбира се ако сте фен на даден отбор или спортист, може да заложите на него въпреки шансовете му в конкретната ситуация. Все пак коефициентът е по – скоро вероятност да бъде излъчен един или друг победител, но допълнителните обстоятелства около отборите или спортистите може да окажат неочаквани ефекти.

Емоционални залагания

Най –често залози се правят за познати събития, отбори, спортисти. Да речем, че сте почитателка на Цвети Пиронкова, но тя в момента не е в най-добрата си форма. Ако човек не е информиран и заложи без да е проучил моментната форма на състезателите, вероятността да загуби е голяма. Вместо това, това всеки играч трябва да използва бутона заложи за срещи, за които има солидна информация.

Да се заложи на печелившият отбор или състезател не е лесно когато той има огромна маса от почитатели. Залозите в една или друга посока от страна на феновете променят коефициента, но обикновено това е неоснователно и е продиктувано от пристрастия. Когато не е базирано на факти и подкрепено с реална информация, такива коефициенти за залози може да подлъжат мнозина безпристрастни играчи да изберат един или друг фаворит, разчитайки само на коефициента. Пример за такива емоционални залози са дербитата.

Индивидуални спортове и залозите при тях

Source:Pixbay
Source:Pixbay

В много индивидуални спортове като тениса например всичко зависи от моментното състояние само на един атлет. Дори да сте почитатели на някои определен тенисист не е редно да се влияете от това при залагане на негов двубой. Тук има редица допълнителни обстоятелства, които биха ви провалили – моментна форма, скорошни контузии, последни мачове… И ако при колективните спортове един играч с лоша форма би могъл да бъде заменен, то при индивидуалните няма как да стане това.

Доверете се на експертни мнения

Има немалко хора, които се занимават със залагания, така че техните прогнози в основния случай са доста меродавни. Ако искате да заложите, но не сте сигурни какво точно да изберете чуйте или намерете прогнози на хора, които се славят с правилните си предсказания. Има разбира се много сайтове, които предлагат чисто статистически данни за спортните събития, включително такива, прогнозиращи колко медала би взела всяка една страна при Олимпийски игри. Никой неможе да ви гарантира, че със сигурност ще спечелите, но пък не е лошо да видите и други гледни точки.

Информация и пак информация

Ако се интересувате от даден спорт със сигурност следите новините около него. Колкото по – добре информирани сте по дадена тема, толкова по – сигурни ще се чувствате при правенето на залози. Намерете си няколко достоверни информационни източници, които предлагат безпристрастна и точна информация и бъдете винаги в течение на последните новости около спорта. Не се задълбочавайте в клюките, но и не ги пренебрегвайте, защото те често са фактор за формата или моментното състояние на спортистите и клубовете.

X