Напишете дума/думи за търсене

Идеи, които ще направят кухнята оригинална

Има кухни, в чиито интериор се влюбваме веднага. Невинаги обаче става става дума за много скъпи техника или материали. Защото важни са подходящите рещения, при това без да е необходим особено голям бюджет.

Не се притеснявайте от шареното. Плочки за пода или гърба на кухнята в стил пачуърк или просто с повече цвят са добре дошли за разчупване на обстановката и придаване на повече жизненост.

Сивото е новото бяло. Цветът е достатъчно светъл, за да не смалява визуално пространството. В същото време се комбинира отлично с останалите и освен това придава нотка лукс.

Кътче с по-мека мебел придава невероятен уют
Кътче с по-мека мебел придава невероятен уют
Мекият кът в кухнята е този, който й придава невероятен уют. Ако сте любители на подобен стил, задължително изберете място, в което да обособите такъв кът. Добавете подходящия текстил и ще се радвате на много приятен интериор. Още повече, че цветово текстилът може да се сменя според сезона и настроението.

Две е повече от едно. Ако предпочитате по-изчистения дизайн, все пак не се стремете да направите кухнята монохромна. Помислете за вариант, при който шкафовете са в различни цветове. Например долните да са по-тъмни, а горните по-светли, което визуално ще разшири пространството.

Добавете метален блясък. Той може да е дори само в един елемент от кухненското обзавеждане, но е достатъчен, за да придаде на помещението много характер.

Сивото се комбинира добре с всички цветове
Сивото се комбинира добре с всички цветове

Да живее светлината. Не пестете от нея, особено, ако имате кухненски остров или бар плот. Над тях отлично ще стоят висящи лампи в индустриален стил и дори голи крушки, стига разбира се, това да ви допада.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X