Напишете дума/думи за търсене

Хармония в панелна гарсониера (галерия)

Малогабаритното жилище се намира в традиционен панелен блок в столицата на Молдова Кишинев. Стилното му оформление е направено от местния дизайнер Константин Радулов, чиято цел е била да обособи отделни зони за гарантиране на комфорта. Задачата е изпълнена, като сега жилището с площ 31 кв. м разполага с дневна, кухня и трапезария. Това е направено с помощта на преграждане на пространства.

Увояването на балкона е станало с остъкляване и топлоизолация и и сега се използва като допълнително място за съхранение на вещи и кът за отдих.

Основните цветове в интериора са бялото и синьото, които внасят морски привкус на квартирата. Два шарени килима с различен принт правят обстановката още по-свежа. Половината мебели са от дъб, останалите са в бяло, какъвто е и диванът, превръщащ се нощно време в спалня.

Кухнята е минималистична, като особено ярък акцент в нея е бяла дъска, на която може да се пише.

Банята е така оформена, че въпреки малката си площ да има всичко необходимо. Мивката, тоалетната, подът и част от стените са в бяло. Останалите стени са в тъмни големи плочки, а вграденото осветление допълва хармонията, с която е характерно цялото жилище.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X