Напишете дума/думи за търсене

Кейт Уинслет: Изпитвам неудобство от жени, облечени така, че останалите да ги зяпат

Кейт Уинслет СНИМКА: Ройтерс

Британската актриса и носителка на "Оскар" Кейт Уинслет, известна със своята елегантност на червения килим, е отправила призив към дамите да не разголват твърде щедро плътта си, когато попадат във фокуса на вниманието, пише в. "Дейли мейл".

42-годишната звезда смята, че известните представителки на нежния пол показват изобилие от плът, водени от погрешни мотиви, предава БТА. 

"До известна степен изпитвам неудобство да виждам жени, които очевидно са облечени по начин, предразполагащ останалите да ги зяпат. Смятам мотивите им за погрешни. Когато аз вляза в помещение, се надявам да осъществя интересни разговори с присъстващите. Не се вълнувам дали хората ме гледат или не", споделя Кейт Уинслет.

Актрисата допълва, че до голяма степен дължи нагласата си към избора на тоалети за светски прояви на покойната си майка Сали.

"Когато се приготвям за събитие, не се стремя непременно към показност. Майка ми винаги казваше: "Не харесвам парадирането, моля те, скъпа, не носи нищо, с което ще изглеждаш като фукла и ще привличаш твърде голямо внимание", допълва носителката на "Оскар".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X