Напишете дума/думи за търсене

Конци за лифтинг успешно противостоят на гравитацията

Конците за неоперативен лифтинг на лице и тяло са създадени преди повече от 20 години от д-р Марлен Суламанидзе. Освен техен изобретател той е и първият естетичен лекар, който ги прилага в практиката си. Тяхното усъвършенстване продължава и до днес, а марката Aptos е известна в целия свят, като има регистрации в повече от 50 държави.

Естетичните дерматолози от "Хил клиник" д-р Валянова и д-р Ванеска поставиха първи в България най-новите разработки на конците Aptos. От години "Хил клиник" има развит център по поставяне на мезоконци и конци с лифтинг ефект. Двете изтъкнати дерматоложки преминаха обучение лично при д-р Суламанидзе и могат от първо лице да коментират качествата на продуктите Aptos.

- Д-р Валянова, работите от години с мезоконци за лифтинг. Защо се наложи отново да се обучавате за поставяне на Aptos?

- Наистина имам многогодишен опит в тредлифтинга на лице и тяло, но Aptos имат много разновидности и дори опитен лекар се нуждае от специален тренинг. Конструкцията и начините на въвеждане са разнообразни, взимат се под внимание характеристиките и проблемите при всяко отделно лице. Също така продуктите са съобразени както с възрастта и степента на остаряване, така и със спецификите на различните типове – европейски, азиатски и пр. За да съм максимално ефективна при извършването на процедурата, избирам комбинация между различните видове конци и преценявам начините на въвеждане.

- Д-р Ванеска, какво може да очакваме от процедура тредлифтинг?

- Конците постигат неоперативно укрепване и вътрешно армиране на кожата. Без драстична намеса се получават добри антиейдж резултати. Aptos са конци за цялостно изглаждане, повдигане и оформяне с наистина удължен ефект - над 16 месеца. Това означава, че освен първоначалния лифтинг, който се вижда в края на самата процедура при резорбирането им, те стимулират образуването на нов колаген. Зоната видимо се освежава и подмладява. Работя с Aptos и постигам отлични резултати както в повдигането на отпуснатата следствие естествено остаряване кожа, така и при лицеви асиметрии. Наскоро имах няколко случая на пациенти, при които с помощта на конците уравновесих изразена разлика между лявата и дясната половина на лицето.

- Д-р Валянова, на какво се дължи този разгръщащ се във времето ефект?

- Изработени са от L-млечна киселина и поликапролактон. Веднъж попаднали в кожата, организмът започва да ги разгражда и се активира регенерацията й чрез процес, познат като неоколагенеза. Подобряват микроциркулацията на кръвта и допринасят за общото освежаване на външния вид. Предстои да получим и новите, обогатени с хиалуронова киселина конци, които ще имат още по-добър ефект и ще допринесат за дълбоката и трайна хидратация на зоната, където са поставени.

- Д-р Ванеска, поставянето на конци оставя ли следи или белези по повърхността на кожата?

- Практически няма никакви следи от тредлифтинга. Поставянето на конците се извършва най-често чрез канюла и входът е само една точка. Следата е от убождане и по-късно на мястото няма никакъв белег. Конците са фини, леко проникват и неусетно за пациента се закрепват в тъканите. За разлика от хирургичните интервенции нямат никакъв период на възстановяване. Специалните схеми за поставяне в областта на лицето и шията увеличават ефективността по нетравматичен за пациента начин. Вследствие получаваме отлични, симетрични, прецизни резултати при повдигане на скули, стягане на долния лицев овал, шията, деколтето.

Консултацията с естетичен дерматолог след предварително записване по тел. 02/439 3131 в "Хил клиник" е безплатна и по време на срещата със специалиста се обсъждат всички детайли на процедурата и очакваният резултат.

През м. юни "Хил клиник" имат промоционална кампания: при процедура за поставяне на лифтинг резорбируеми естетични конци получавате 50% отстъпка от стойността за хиалуронов филър.\

http://hillclinic.com/mezokontsi/

X