Напишете дума/думи за търсене

Няколко готварски трика, които ще ни направят професионалист в кухнята за нула време

4. Меко масло за нула време

Ако някога сте пекли сладкиши, знаете, че много рецепти изискват меко масло.

Понякога обаче забравяме за го извадим предварително от хладилника, а нямаме време да го чакаме да омекне. За да ускорите процеса, сложете маслото между 2 парчета домакинско фолио и разточете с точилката.

5. Сочно печено пиле

Ако не искате пилето да става сухо, трябва добавите вода във вътрешността на пилето. Водата ще задуши пилето отвътре, оставяйки месото супер сочно.

6. Омлет без котлон

Не е нужно да имате котлон подръка, за да сготвите перфектния омлет. Необходимо е само голяма чаша и микровълнова печка. Чукнете няколко яйца в чашата и добавете колбас, зеленчуци, сирене и подправки. Сложете чашата в микровълновата фурна за минута. Разбъркайте. След това върнете чашата обратно в микровълновата печка и гответе до готовност на яйцата.

7. Паста в микровълновата

Не е нужно да чакате водата да заври, за да сварите спагетите. Просто покрийте пастата с достатъчно вода, за да я покриете, и пъхнете в микровълновата. Добавете 3 минути към времето за готвене, отбелязано на кутията на тестеното изделие и сте готови.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X