Напишете дума/думи за търсене

Жени Калканджиева ще се снима като порноактриса

Евгения Калканджиева
Евгения Калканджиева
Според нея в “Казус” има забележима социална нишка. “Когато двете семейства се срещат, те хем се разпознават, хем виждат колко са различни. Много ми харесва сценарият.”

Приема със смях заглавията в жълтата преса отпреди няколко дни, които гласяха, че снима порнофилм. “Просто ролята ми е на порноактриса, но никъде нямам голи сцени, така че могат да се успокоят всички”, смее се Калканджиева.

За нея е предизвикателство да бъде актриса. Затова и малко по малко се опитва да следва примера на великите актьори и да вникне в психиката на героите си и в същността на ролята. “Те не го правят, защото трябва да снимат филм, а защото са такива хора, които искат да изпитат емоцията на героя си. Мисля, че са толкова мъдри само заради това, че са се опитали и са били за някакво кратко време друг персонаж. Всяко човешко преживяване е мъдрост. Любопитно ми е да разбера какво става в главите на двете жени, които ще изиграя”, казва Калканджиева.

И никак не губи време. Малко по малко изгражда представа за образите им. “Мисля, че ролята на пропадналата жена ще ми е по-сложна.

Много е трудно

трезвен човек

да играе пиян

Не може да се напиеш и да изиграеш ролята. Това е абсолютно недопустимо, защото имаш много реплики, които да запомниш”, казва Калканджиева. Освен това този образ буквално е на ръба, в него има много драматизъм, екшън, честа смяна на емоции и настроения. “Смятам, че един психически лабилен човек, който не се чувства добре и се е пропил - буквално жена в депресия, се играе по-трудно от една свястна жена”, казва тя.

Може би най-голямото предизвикателство пред нея са репликите на френски език. “Няма да знам какво говоря, ще трябва да ги уча наизуст. Слава богу, че бъдещият ми мъж и в двете роли е французин. Ще трябва малко да ми помага в тези неща, но няма лошо. Това ще ме обогати,

защото ще науча

нещо на френски

Обичам езиците. Говоря руски, италиански, английски, защо пък не и френски”, казва Калканджиева.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X