Напишете дума/думи за търсене

Кое е най-слънчевото бебе?

На път е да стартира един от най-прекрасните конкурси, в които може да участваме или просто да се насладим - „ВИТА Слънчево бебе 2019“. „Все повече родилки избират да се доверят на нашата болница, защото ние повече от 20 години ежедневно полагаме най-добрите грижи за многобройните новородени и за техните майки. Фотоконкурсът „ВИТА Слънчево бебе“ отдавна е станал традиция за нас“, коментира д-р Тихомир Савчев, управител на МБАЛ „Вита“.

В ежегодния фотоконкурс могат да участват всички деца на възраст до три години, които са родени в болница „Вита“. Снимките им трябва да бъдат изпратени на e-mail: [email protected] до 19.11.2018 г.

Екипът на МБАЛ „Вита“ ще избере 12-те най-усмихнати и слънчеви бебета измежду всички кандидати. Със снимките ще бъде изработен специален календар за 2019 година. Всяко от избраните деца ще получи награда:

• Подаръчен комплект за бебето от Mustela.

• Ваучер за покупка на стойност 30 лв. от био-магазин за деца Morkov.Bg.

• Календар „ВИТА Слънчево бебе“ 2019 г.

А големият победител - Бебето на годината, избрано за корицата на календара, ще получи бонус - Златна карта, осигуряваща 10% отстъпка при прегледи в ДКЦ „Вита“ за срок от две години.

Изискванията за участие са следните:

1) Снимките трябва да бъдат авторски. Нужно е да попълните и да ни изпратите сканирана следната декларация (свалете от тук).

2) Снимките трябва да бъдат с резолюция 300 dpi и размер между 3 и 4 mb.

3) Нужно е в имейла да напишете имената на детето, рождената му дата, както и своите имена и телефон.

Ако имате въпроси, може да ни пишете във фб страничката на "Вита” или да се обадите на тел: 02 960 49 84 (Нели Лозанова - PR и реклама).

X