Напишете дума/думи за търсене

Виж какво има в новия "Космос"

Колко време ни остава на Земята - това е темата на новия трети брой на "Космос". Ще научите защо учени паникьори ни дават най-много 2 години, привържениците на глобалното затопляне - 300, а останалите 4-5 млрд. години. Оптимистичните версии.

Капацитетът на мозъка е друга тема, по която разсъждават учените. Оказва се, че ако успеем да го накараме да работи на 100%, ще загинем.

Ще станем ли жертва на галактически канибализъм и каква е съдбата на втория човек, стъпил на Луната, ще научите още.

Друга любопитна тема е, че освен глобалното затопляне има още нещо, което топи най-големия ледник на Антарктида.

Интересните истории започват със съветския период на убиеца на Джон Кенеди, а след това с няколко професори се впускаме в едно средновековно разследване - дали цар Симеон Велики е починал от естествена смърт или е бил отровен.

Главен герой в криминалната история е създателят на Ал Капоне - Франки Йейл, който загива, поръчан от най-неочаквания за всички човек.

Очаквайте пълна дисекция на темата - има ли живот след смъртта - с изумителни разкази на реанимирани и лекари, засекли необичайната аномалия.

В темата, посветена на медицината, търсим отговор с учени дали идва краят на антибиотиците и какво е решението, за да оцелеем.

Защо историята забрави човека, спасил живота на Ники Лауда и каква е причината за вечната война между краля на рока Елвис Пресли и "Бийтълс", ще научите от новия брой на "Космос".

Преди да разгърнете списанието, погледнете още веднъж внимателно корицата, защото там има скрита една загадка.  

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X