Напишете дума/думи за търсене

Животът е по-розов с Rosa Damascena!

Внесете свежест, младост и аромат в живота си с козметичната серия Bilka Rosa Damascena!

Зимните дни не са така сиви и мрачни със завладяващия аромат на Anti-age продуктите с органик розова вода и натурално розово масло от серията Bilka Rosa Damascena!

Погрижете се за себе си с доказаната сила на българската роза и нейният подмладяващ и тонизиращ ефект в задължителните за всяка жена продукти:

Bilka Rosa Damascena Anti-age крем за лице, Anti-age гел около очи и Гел за измиване. Дневният крем ефективно подхранва кожата, изглажда бръчките, овлажнява и изравнява тена, с UV защита. Съдържа натурално розово масло и органик розова вода. Биотехнологичната съставка VENUCEANE – ограничава появата на бръчки и защитава от атмосферните условия и вредното влияние на околната среда.

Околоочният гел има стягащ и изглаждащ ефект на деликатната зона около очите. Формулата попива бързо, освежава и овлажнява. Съдържанието на 36% органик розовата вода прониква в дълбочина, като видимо изсветлява тъмните кръгове.

Измиващият гел деликатно и ароматно почиства и същевременно не дразни очите. Органик розовата вода има силно антибактериално действие, но и съхранява естествената влага в кожата. След употреба кожата е успокоена, омекотена и тонизирана, без усещане за изсушаване и опъване.

Сега може да направите живота си по-розов и с наградите от 50, 100 и 200 лева! Търсете жълтия промостикер на опаковките на Bilka Rosa Damascena! Научете повече на www.bilkapromo.bg

X