Напишете дума/думи за търсене

Лайфстайл 2019: Да си луксозен, е демоде

Какви ще са актуалните тенденции през новата година в стила на живот; технологиите, облеклото, храните, дестинациите, музиката; новите неща, за които ще се говори през годината?

От години инвестирам в пътешествия и срещи. Проверено е! Най-добрата инвестиция. Преживявания, които не могат да заменят никаква материална придобивка.

Модната философия за 2019-а:

Не следя модата под око, но това, което смятам за вечен тренд, е любопитството към света и другите. Разбира се, че модата

да се зарязва

стресова професия

и човек да се отдава на един по-безгрижен и смислен живот, ще продължи и през 2019-а! Изтощихаме се от работни маратони, които ни лишават от обикновени радости като да приготвим вечеря за любими хора или да поработим в градината. Нормалността е на изчезване. Ще се завръщаме бавно, но сигурно към нея.

Нови играчки:

Очаквам с любопитство битката между iPhone и Huawei! Очаквам по-революционен дизайн и още по-добра камера.

Ние се превърнахме

в ходещи медии

При автомобилите залагам на удобство и електричество.

Накъде водят всички пътища?

Не само към Рим! По-скоро накъдето ни видят очите. Важно е да живеем будно! И да има пътища пред нас.

Що е то “хубав живот 2019”?

Добрият живот днес е в умереността. Живеем във време, в което летим с нискотарифни самолети, ползваме Uber и спим в Airbnb, когато пътуваме. Да си луксозен, е демоде. Да бъдеш разумен в потреблението и живеенето, е философия. Скоро и мода. Привилегия на богатите, които знаят истинската цена на парите, а не харчат “готови пари”!

Нови гласове и хитове:

LP (Лаура Перголази - 37-годишна американска певица с италиански произход, композирала песни за световни звезди - б.ред.) е страхотна певица и композитор! Следя я, но да не забравяме старите динозаври - Sting, U2, Depeche mode, A-ha...Те са на турне и винаги е удоволствие да го видя на концерт. Аз си чакам Abbatars live. Добрата новина е, че има нови и свежи гласове! И мелодии! Дано ги запомним във времена на свръхпредлагане.

Все още официално не е обявено дългоочакваното световно виртуално турне на АББА, но вероятно ще е в средата на 2019 г.

Георги Тошев
Георги Тошев
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X