Напишете дума/думи за търсене

Как звездите посрещнаха 2019 г. (Снимки)

СНИМКА: инстаграм/cristiano

Отбелязването на Нова година е една от най-специалните нощи, която споделяме с близки на сърцето ни хора. Това не е изключение за известните личности. Ето как някои от тях посрещнаха 2019 г.

Кристиано Роналдо се сбогува с 2018 в Обединените арабски емирства. Той сподели снимка с любимата си Джорджина и Роналдо младши на фона на празнични фойерверки, и пожела на всички: „Щастлива Нова година!”. 

Виктория и Дейвид Бекъм прекараха празничната нощ, заобиколени от 4-те си деца: „Честита Нова година от всички нас!”, написа в инстаграм профила си футболната легенда. 

СНИМКА: инстаграм/davidbeckham
СНИМКА: инстаграм/davidbeckham

За Приянка Чопра и Ник Джонас изминалата година беше незабравима. Те вдигнаха приказна сватба в продължение на няколко дни в стил Хиляда и една нощ. Двамата споделиха снимка от снежна Швейцария, където влюбената двойка се забавлява със ски. 

СНИМКА: инстаграм/priyankachopra
СНИМКА: инстаграм/priyankachopra

Нестандартна снимка сподели семейството на Лионел Меси преди часове. На нея футболистът е заедно със съпругата си и децата им, облечени небрежно и по-скоро лятно, а зад тях се вижда басейн. 

СНИМКА: инстаграм/antoroccuzzo88
СНИМКА: инстаграм/antoroccuzzo88

Любимата на Ричард Гиър Алехандра не публикува снимка от новогодишната нощ. За сметка на това, бъдещата майка не спести пожеланията си. „Честита Нова година на всички! Надявам се да прекарате една вълшебна нощ, заобиколени от хората, които обичате, и нека 2019 г. да ви донесе всичко, за което мечтаете!”, написа тя. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X