Напишете дума/думи за търсене

Анастейша инкогнито в София

Очаква се Райън Рейнолдс, Самюел Джаксън и Салма Хайек да дойдат у нас за снимките на “Хитмен: Жената на бодигарда”

“Срещал съм Анастейша и преди. Молил съм ѝ се със сълзи на очите да се снимаме, но ми отказа. Сега беше много мила. Усмихваше се, прегърна ме и се снимахме”, разказва ловецът на автографи Тодор Петров.

Певицата пристигна тайно в България преди 3 дни, за да участва във филм за италианската мафия. Каца в София инкогнито и се регистрира под чуждо име в един от големите столични хотели. От февруари киноцентърът в Бояна снима “Американска нощ” на италианския режисьор Алесио Джим дела Вале. В него Анастейша играе себе си. Има малко сцени и те се снимат за ден в хотела, в който беше отседнала, а вчера отлетя от София.

Освен Анастейша за лентата у нас са внучката на Жан-Пол Белмондо - Анабел Белмондо, и Емил Хърш, който си партнира с Брад Пит и Леонардо ди Каприо в новия филм на Тарантино “Имало едно време в Холивуд”. Белмондо и Хърш са в България от първите снимачни дни през февруари и ще останат поне още седмица. “Американска нощ” разказва за корупцията в Ню Йорк и артсредите в големия град. Дилър на ценни картини и шефът на италианската мафия се борят за власт и пари.

Най-рано през април се очаква в България да пристигнат и други звезди - Райън Рейнолдс и Самюел Джаксън. Те вече започнаха снимки в Лондон по продължението на “Хитмен: Бодигард”, който снимаха у нас през 2016 г. Този път с тях трябва да дойде и Салма Хайек. Тя има главна роля в новата лента “Хитмен: Жената на бодигарда”, а снимките са във Великобритания, Италия, Хърватия и България.

Ловецът на автографи Тодор Петров успя да се снима с Анастейша.  СНИМКА:  ЛИЧЕН АРХИВ
Ловецът на автографи Тодор Петров успя да се снима с Анастейша. СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X