Напишете дума/думи за търсене

Връща ли се Юлиан Вергов в “Откраднат живот”

Юлиан Вергов в епизода, който Нова тв излъчи в четвъртък.

Героят му замина за чужбина, а зрители страдат от загубата му

“Аз бях доцент Виктор Банков. Един сравнително щастлив, сравнително нещастен герой. Време е да сляза от сцената на своя спектакъл и да продължа живота си свободно. Без страх и без очаквания.”

С тези думи великолепният актьор Юлиан Вергов се раздели с ролята си в “Откраднат живот” и разплака зрителите, които гледаха сериала в четвъртък вечерта. Минути след това социалната мрежа беше зарита от коментари за брилянтната му игра, както и с най-важния въпрос - ще се върне ли героят му Банков. Ако едни зрители се бунтуваха срещу напускането на Вергов, за други това беше логична развръзка в сюжета.

“Нее, искам да гледам Банков. Без него сериалът няма да е същият. Той беше част от душата му.”

“Аз вярвам, че доц. Банков ще се върне в следващия сезон. Та той е любимият образ на зрителите! Искаме Вергов обратно!”

“Аплодисменти за Юлиан Вергов! Ще ни липсва д-р Банков, пожелаваме още много такива силни и завладяващи роли!”

“След Виолета Захариева това ми беше вторият най-любим персонаж във филма! Нищо няма да е същото вече, много жалко, че го изкарахте от сериала!”, бяха част от коментарите в официалната страница на “Откраднат живот” във фейсбук.

Но ако Виолета Захариева - героинята на Йоана Буковска-Давидова, изчезна от сюжета, защото почина от рак, Банков просто замина за чужбина, за да потърси щастието с Виктория (Теодора Духовникова). Самата актриса също сподели емоцията си от напускането на Вергов. Макар че е знаела какво ще се случи, тя също плакала, когато гледала развръзката с героя му.

Не за първи път доцент Банков изчезва изненадващо. Това се случи и в края на четвърти сезон - тогава отлетя за Германия заради съпругата си, която се събуди от комата. Така че пак остава вратичка да се върне в сериала.

Самият Вергов сякаш каза завинаги сбогом на “Откраднат живот” с последната си публикация във фейсбук от четвъртък вечерта. “Това беше. И беше фантастично. Благодаря на всички зрители, че бяхме заедно. Обичам ви и поклон.” Актьорът вече започна снимки и на нов филм - “Пепел върху слънцето”, а и му предстоят още проекти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X